zdravim panove a damy, muzu poprosit o vase zkusenosti sse %SUBJ% ? a pripadne jak tyto problemy resi novy FW nezda se mi ze by D-LINK masove poustel na trh neco, co 4-5 do mesice vytuhne.
pripadne kdyby se rovnou nasel nekdo kdo by ho prodal sem s nabidkami
Ja mam jeden doma a myslim, ze je to peknej kousek hardwaru. Zamrzne tak jednou za 2 mesice. Zkusenosti s nejnovejsim typem firmwaru nejsou nic moc. Spis horsi nez lepsi. Tenhle router neumi mod klient,no on asi zadnej router neumi klienta. Za tu cenu je to dobrej kauf.Vlado
tak mam asi vadnej kousek :( jedine co me napada je ze vevnitr pouzivam sit 10.2.100.0/24 :( porad se rebootuje rebootuje a rebootuje. HW verze 2 a fw 2.10 a po flashi 2.18
BTW v dejvicich bude otevrenej tento AP s vsesmerovkou na ul Narodni Obrany takze by mel pokryt parkoviste za genstabem i UMC P6. Jede za routerem (linuxfw) kterej tam kohokoliv necha na fullspeed pres den a 32Kbit/s kdyz jsem doma, cas omezen na 4 hodiny/den (reset v 00:05 CET/CEST).
uvidime s cim se distributor pochlapi. kdyz uz jsme u toho ja funguje funkce url blockink? dle mych zjisteni nefunguje na obrazky ale jen na stranky kam pise 401.
jeste otazecka provozujete ho nekdo uspesne na UPC?