Ta dioda se nemá hřát zase nějak extrémně,... Normálně když jí samotnou necháš svítit bez chladiče tak se během chvilky ohřeje a stabilizuje výkon,... Má tak 40stC. Víc ne...
Jestli na ní po chvíli neudržíš ruku, tak je asi deadly,...
mam dojem, ze ma mit proud 25mA. Ale v katalogu pisou pro vsechny 40mA. Toasi nejakej inteligent chtel mit praci rychle hotovou. Sice u kvalitnejsich laserovek ten proud je mensi, ale...
1. ML6652CH (Commerc. Temp.), min 160 kusu, 12,75 USD +16%DPH, dodavka 4-5
tydnu
2. ML6652EH (Extended Temp.), min 160 kusu, 13,75 USD +16%DPH, dodavka 4-5
tydnu
Dalsi dodavatele: neexistuji, teda nenasel jsem.
Dalsi naklady co me napadaji: 30-50 EUR postovni poplatky kdyz to objednam postou.
Proc je min. 160 kusu:
1. Protoze to nemci objednavaji z USA a mensi objednavku nez 160kusu
(coz je jejich jakesi "jedno baleni") jim amici neposlou.
2. "Mozna" je nekde v Nemecku naka prodejna co par baleni koupila a ted to rozprodavaji po kouskach. Hledal jsem na Inetu a nic jsem nenasel. Kdyz ji nekdo najde, jsem ochoten to objednat od nich pokud to pujde stejne "jednoduchym zpusobem" jako u tech velkoprodejcu.
Poznamka: Mam spoustu prace ve firme, takze pokud ma nekdo dotaz, nedivte se ze nedopovidam hned.
Malinko se snažím sledovat vaši diskuzi a průběh vývoje 100MB optickeho pojítka.... Mam jen kratký dotaz do pléna: V diskuzi se kdysi objevil návrh na vyvoj zařízeni na bázi profesionálního převodníku metalika-optika. Věnuje se tomu někdo?
Možná se pletu, ale zdá se mi mnohem jednodušší a rychlejší přízpůsobit vstupní/vystupní aktivní prvky, než vývoj celého zařízení. Jediné námitky které tam padaly byly podle mne neobjektivní typu "vysoká cena" ... Jak to tak sleduji, tak se pomalu dostavate s cenou take pěkně vysoko a na rovinu - nikde jsem neviděl, že by kdokoliv z těch co to na tom pracují hrdě řekl "Spojil jsem se na 100MB na vzdálenost x00metru ...."
Neni to nereálné,.. Používají se v těch převodíkách stejný obvody,..
Zase je fakt, že když navrhneš desku převodníku sám, tak to máš vše ve svojí režiji a nepotřebuješ další prvky jako je vysílač a přijímač přizpůsobovat zrovna tomu jak nějakej jouda někde na taiwanu navrhl svuj převodník,...
To: Higlander
Možná ... Ale zase nemusiš řešit problem TP rozhraní, řekl bych že i ani nějak podstatně napajení. Jen musíš "naroubovat" vhodnou LED-ku/laser na již fungujicí a ošetřený výstup/vstup .....
Takže ještě jednou - Zkoušel to někdo?