Zkusebni "CVAK" NODU Jardak se kvapem blizi. Dnes jsem mel konecne dostatecne dlouhy vrtak na prorazeni diry pro VF kabely - ale ze ta zed je siroka :-) Ted jen zajistit napajeni a muzu testovat. Zpocatku pojedu radej jen minimalnim vykonem - musim zjistit jake jsou volne kanaly - jako idealni bych videl prime zmereni toho co jde ode me (nevite o nekom? - nechci zarit moc, ale ani malo - odhad pomoci vypoctu ovladam).
Zdarec, pokud by měl někdo problém s vrtáním - viz. JardaK, tak mám k dispozici vrták Hilti, průměr 18mm, délka 130cm. Uchycení SDS max (velká vrtací kladiva Bosh, Hilti...). Bohužel o vrtačku jsem přišel.Ale dá se půjčit. Cyberx
Klepněte na tlačítko Zpět a zkuste použít jiný odkaz.
Klepnutím na tlačítko Hledat můžete vyhledat informace v síti Internet.
Konecne mam vse potrebne, dnes jsem dokoupil kroucenou dvouliknu, chybejici listy a nejakou tu dalsi drobotinu. Asi to bude neplacena reklama, ale me je to jedno, byl jsem maximalne spokojen s nakupem u Vlastimila MULLERA v Repcinske ulici. Zitra budeme s Tilikem a kolegou (toho neznate), protahovat napajeci a sitove (PC sit) kabely panelakovou sachtou. Koupil jsem perfektni zacvakavaci prichytku, ktera se hodi jak pro upevneni napajeciho tak i nekolika sitovych kabelu.
tak uz jsem pridal muj budouci node do mapy.
chyba byla ze muj router me nepustil na mapu, ani nevim proc asi je tam neco nestandardniho. mapa prazske site jede ok
Tak mam kompletne zalistovano a zakabelovano. Dnes se pokusim o instalaci anten a o protazeni VF kabelu, instalaci bleskojistek ...
Problem je v tom, ze stale jeste nemam v bedne elektriku. Podrobnejsi informace a fotky dam na svuj WEB po skonceni i techto praci.
Tak jsem lezl po strese a mam perfektni viditelnost na node JakdaK (dle infomapy vzdalenost vzdusnou carou 1,7Km) a mozna i Oldaaa (vzdalenost 2,1Km),tim si nejsem jist,byl trosku opar. Bude mozno se tedy pres nekoho z vas do czfree pripojit? Pro pripadne zjisteni signalu muzu zapujcit notebook + wifi orinoco, ovsem nemam antenu,ale na te strese a na tuto vzdalenost by to snad mohlo sinal najit??? Dik za info.