Restart ovaldace znamena rmmod a modprobe.
Reboot je vec bezna na win, vzdalene to je ovsem obcas loterie. A vzhledem k tomu, ze winel zadne jine nez vzdalene pripojeni nema...
Ja na WINEL vubec pripojeny nejsem - jenom tak blbe tlacham ;-D
Vzdalene to je loterie se zapomenutou disketou v mechanice, po kompilaci jadra, kompilaci spatnych ovladacu sitovky... ;-D ...ale bezny restart by mel byt v pohode..
Souhlasim s covexem, ze asi jedine reseni naseho utrpeni je zkusit zmenit antenu na horizont. polarizaci -treba to pomuze.
Dalsi celkem zajimavy poznatek je, ze jsem nahodou zjistil, ze mi pomuze pri silenem paketlosu (ktery nekdy mam i 90% restart pocitace (potom paketloss klesne na standartnich 5% a mene). Zatim jsem ten restart systematicky netestoval, ale zitra to pri velkem paketlossu zkusim. Dneska jsem prisel vecer domu a paketloss 80%, jednoduse jsem restartoval comp a voala paketloss 2%!!! Celkem zajimavy poznatek a zkusim to trochu prozkoumat. Zda se mi, jako by byla i nejaka software chyba na winelu -preteceni buferu....pri odhlaseni a znovuprihlaseni to je OK ?!
Mozna to je ale nahoda, kazdopadne zitra pri zhorseni signalu zkusim restart a to, zdali to opravdu funguje......