Tak to ja se taky pridavam k cekani na podobne formalitky...a taky na nekoho, kdo zacne prvni BTW nevite vlastne, jestli tady v Kurimi neni nejaka jina konektivita, nez obycejny telefon? Jsem tu novy a slysel jsem neco jenom o planovane kabelovce, ale z toho pry seslo.
Ajaj, tak to je spatny (kabelovka). S nejakym soudruhem Kadlecem jsem o tom mluvil, kdyz nam zapojovali telku a zdal se, ze byl docela pro, o kdyz o nadseni se mluvit nedalo . 6 mil. Kc...to bychom dali, kolik nas je...eaz dva...no kazdy jeden melounek a je to .
Predpokladam, ze se jedna o takövy ten vykoky stozar, ktery se nam tyci nad barakem...to by teda skutecne BYL strategicky bod .
Salaam Aleykhum all!
Je to na spadnutí!
Co vy na to?Co říkáte na takovej...hmmm...dejme tomu...KuriNETz!!!Cool,že jo?!Jestli vás to zajímá,mám vyjednanou 2Mbit konektivitu za celkem dobrou cenu.Spouštet se to bude asi 1.6.2003.
Predtím bude ještě nějakej zkušební provoz.
Jestli vás to zajímá, tak se ozvěte, sakra!
Nezajdem zase někdy do Country?
Zdravim!Tak to teda kurimu blahopreju!
Ted bych jeste mohl nejak vyjednat ten kopec u nas a pichl bych se... (no a v neposledni rade ty penize... :-)))
BTW Freekey prislibil Dsign z jeho stranek, takze se dokope par ptakovin a muzem to dat do kupy...
Dneska jsem se na tohle tema (viz %subj%) bavil s Freekeyem.
Svym spusobem jsem mu musel dat zapravdu, kdyz rikal, ze Praha je daleko a co se deje v Prazskym CZFree se nas defakto ani netyka.
Druha vec ovsem je, ze pokud chceme v Kurimi vystupovat jako soucast CZFree, muze se stat, ze se nekdo podiva na forum, precte si Zumpu etc... a rekne si "banda vykutalenejch ptacku, nic nebude, kdovi co by z toho bylo...".
Asi prvni logicky dotaz nejakyho novacka by byl, kdyz teda nesouhlasite s Prahou, proc se od nich netrhnete a neudelate si vlastni nazev... ale to uz jse zase dokola...
Yak f te pischnicce "Pes jitrnicku sezral..."
Doeditovano:
Gratuluju vyjednavaci (2MBps). Hnedka jak budu mit chvilku casu, skocim se zeptat na Lesni spravu , komu teda patri ten vysilac nad Janeckem...
BaBiBo: Mam za to, ze zatim neni kam se pichnout...
BigHugo: TA seslost neni spatny napad, ale nevim kdy, protoze momentalne je pro me prvorada skola a shaneni penez mj. i na budovani site (a taky potrebuju zalepit konto)
Vsem se na vedomost dava:
Potencialni zajemci v u nas v ulici jsou CZFree financne schopni defakto nekdy o/po prazdninach...
Ja nevim, neni tohle, pod co budem spadat, podruzny? Hlavni je, aby to fungovalo, v prvni rade jde prece o internet, ne?
Na vedomost se dava, ze jsem pripravenej celkem hned, nejlip ale zak v druhy pulce kvetna nebo zacatkem cervna, tak kvuli skole. Ale taky jsem zavislej na pokryti Bezrucovy signalem, jinak nestoji nic v ceste