Cau, ja jsem z Bíliny. Az se prestehuju tak bych teoreticky mel videt do Duchcova (Osek atd)
Branu do inetu bych pak taky mel mit, planuju koupit 256 standartni linku nebo pak 150-200 garant.
Ale to se pak kdyztakl jeste domluvime.
AP bude umístěno do konce července v ulici Antala Staška, a bude to SMC 800.11g 54MB/s. Vsup bude ošetřen heslem... Pokud někdo bydlíte v této oblasti, tak není problém mi napsat.
mam hotovej linuxovaj sever bude v novosedlicich je vod tamtud vydet na cely teplice krome prosetic. potreboval bych nekoho aby sme otestovali anteny a tak podobne uz mam hotovy quadro-quad a plechovku.
A zacnete shanet zajemce o levny internet protoze nas "Tepnet" uz vypada dost nadejne :-)))
V trnovanech rozvoj WLAN sítě pokračuje bez větších problémů, akorát trochu s obtížemi, které způsobuje dodavatel SMC, který stále né a né dodat karty PCI 54Mbps, pak už se jen odzkouší dosah a zakoupí se AP s routerem.
Pokud je pro tebe řešení spojení dvou počítačů pro sdílení Inetu, pak OK, ale pokud bychom společně rozjeli opravdovou místní sí? ..?? Zájemců by bylo víc, takže finance by se dohromady daly, důležitější je najít vhodnou polohu pro AP. Mám možnost příp. Kozinova naproti Luně pod střechou, nebo A. Staška 6.p. Problém je že z Přítkovský nevidim ani jeden z těchto bodů. Čili otázka. Kdo je tu ještě z okolí s dobrým výhledem?