skoda, ze uz dalsi kartu nepotrebuju, kdyz vidim ty reference, tak bych asi taky neodolal IMHO smile jak vidis reklamace vznikle spatnym flashnutim fw? je to u tebe zarucni nebo ne?
tak to jeste porkonzultuju s dodavatelem .. a uvidime. pac kdy to nekdo nezvladne tak to muze byt ovlivneno nekolika vecma.. muze pouzivat nekvalitni flashovaci program a tak.
muj nazor je takovej ze bohate staci ten FW nahrat vzdy jen do pameti a tim se nemuze nic skazit..
No co jsem zatim videl, tak vzdycky to selhani flesovani bylo vinou ty karty - v jednom kompu se stejnym slotem a flesovatkem, kde predtim proslo fpohode 32 karet ta 33ti skoncila - zatim jsem videl takhle spatne flashnuty ty karty 4 a vzdy to bylo vinou karty. Do ram to nestaci, protoze kdykoliv se ta karta resetne, tak se ten fw, co se do ni nahral do ram smaze a je tam ten puvodni. :(
no ciste mezi nama. ono je problematicke vubec takovehle poskozeni dokazat .. ale kdyz to vezmu ciste teoreticky tak kdyby si si to donesl nekam zaflashovat coz by vyrobce nebo autoryzovane stredisko melo delat automaticky ( to same jako FW do mobilu v ramci zaruky a zdarma ) tak neco jako domaci bastleni by se z toho vyloucilo takzze by i odpadlo problem kdo za co muze a jine... )
a nebo se zeptat prodejce, jestli uznava reklamace spatne fleshnutych karet - nerad lzu, ze mi karta prestala najednou chodit...i kdyz vim, ze by to prodejce ani nezjistil
aha, a záruky řešíš vyměnou? není pravda že XI nemají servis, jenom je třeba nakoupit u oficiálního porodejce (je to asi o 300 dražší) , flashnout bios není problém, taky máme programátor a již spoustu nebožtíků jsme oživili. důležité aspon pro mě je jak dodavatel je reálně schopen svým závazkům dostát (co když se na to SI po roce vykašle?)