Takze jak jsem tu tak procital tuhle diskusi, tak jsem se dobral pouze toho, ze kdo nema zasluhy NESMI KRITIZOVAT !!!! To je opravdu, ale opravdu ŽUMPA !!!!!!
Deu, vis k cemu je kritika? Predevsim k tomu, aby se kritizovany poucil, nebo neco napravil a ne pouze argumentoval proti faktum!
Ropacek ma velke zasluhy hlavne v Plzni a hodne pomaha i v Rudne, takze neni bez zasluh!
Deu : nebylo by jednodussi rict : prominte neco sem udelal spatne , jdu to dat do kupy . nez tady nachazet kupu argumentu ) , ktery negujou vse co se ostatnim nelibi ? nebo musis mit vzdy pravdu a vzdy posledni slovo ?
A co udělal DEU špatně, že by se měl vám omlouvat ? Nějak jsem to nepsotřehl.
IMHO je krajně nežádoucí, aby například v threadu "Jak správně pájet konektory" bylo 5 příspěvků o pájení konektorů a 50 příspěvků obsahujících něčí hádku o tom kdo má větší péro. Výsledek je ten, že někdo kdo si chce přečíst o pájení konektorů se musí prokousat hromadou naprosto nesouvisejícího balastu.
Jak z toho ven ? Když se ten balast prostě smaže, budou tu někteří hýkat cosi o cenzuře. Takže namísto smazání se založila žumpa, kam se všechen ten balast přesune a kdo chce může si to tam přečíst. Jenže otázka je jestli to není ještě horší, protože to nejen nezastaví hádky o péro ani narážky na cenzuru, ale rozdmýchává to navíc další vášnivé hádky o tom, proč zrovna tenhle thread/příspěvek byl spláchnut do žumpy a jiný ne. Pokud někdo víte lepší řešení, tak ho sem napište.
Jenom bych chtěl dodat, že s "vrchností" nemám nic společného. S DEUem v ledasčem naprosto nesouhlasím a mnohé jeho činy mě pěkně vytočily. Nicméně moje kritika nikdy (doufám) nesklouzla k trapným FUDům, flamesům a osobním urážkám, jakých se tady mnozí dopouští dnes a deně.
cil komunity CZF je ponekud jiny, nez komunity Mageo.
Takze velikost svych prirozeni muzete serit bud na Mageu, nebo zde v Zumpe, mozna i v Klubovne, ale v ostatnich kategoriich fora budeme resit pouze temata vyhrazena pro rpislusnou kategorii, vymezena jejim popisem.