Dobre:
- Co by kamenem dohodil je budouci NOD P.M.
- V okoli byl zachycen pouze jeden jediny signal - volne pasmo - perfekto!!!
Co je treba udelat:
- Co nejdrive spustit NOD P.M. - tady neni prostor pro chyby - HW a SW ktery tam dame musi byt maximalne bezproblemovy a funkcni - budeme mit omezeny pristup k NODu - Tiliko muze sdelit podrobnosti.
---------------------------------------
DOUBY - dochvilnost je vlastnost kralu. Ne vzdy muzes byt vsude vcas, dobre, ale od ceho mas mobil?
V soucasne dobe (jestli jsi dostatecne vysoko) by jsi mohl videt NOD Oldaa (Holice). S trochou stesti i muj nod Jardak (az jej spustim - Nove Sady - ulice Voskovcova).
I kdyby jsi ted nemel zadny signal, neves hlavu. Je to pouze otazka casu.
To je hezky signal - volne pasmo :-)
ale je to divne wearit je kousek od XDevila.
Co se tyce Noveho sveta tak asi nebude problem. vse uz jede jen potrebuju jeste sitovku a vvsesmerovku. a nainstalovat na router linux. zatim tam jsou windowsy. uz mi volal kdosi z tabulaku ze chce pripojit. ale o freenetu nemluvil.
chce to jen cas a penize. douby az zase budes objednavat zbozi tal se ozvi a posli mi prosim na mail nejaky dobry navod na predelavku MMDS na wifi antenu. elektroniku uz jsem z ni vykuchal, ted jeste spojit konektor s zaricem.
oldaaa: navody nerozdavam, protoze: neni cas, je to statni tajemstvi . predelavam je sam za maly uplatek(za cenu materialu plus to co das ). HW uz jsem davno objednal a je skladem(pro ty co si neco objednali) rikals ze nemas prachy tak ze pockas. ale stejne musim objednat dalsi kartice.
cyberx: to je dost ze ses ozval...
kdosi rikal ze se divy, ze wearit je blizko Xdevila. Ono, blizko sice je, ale pri f=2400MHz se vlneni tezko ohyba o zelezobetonove steny...