to mereni: Mel bych zajem o premereni kvality signalu u sebe doma, abych mel jistotu, ze nebudu "ve stin pod lampou" (i kdyz jsem od FCI kousek) Budu doma cely vikend, ale ve stavu nemocnych, takze nikde venku trajdat nemuzu.
2Wifiman: Hele myslis, ze bys nam moh jeste pred tim, nez odjedes na chatu, pujcit tu 24db antenu? S tim bookem co ma Fci bychom to zvladli merit sami... V tech 16:00 je to uz celkem pozde.... :(
Stavte se kdo muzete.. ale at nas neni plny auto
Chybi nam ale ta antena... Wifiman se neozval :(
Nema na nej nekdo ICQ nebo mobila? Nerad bych, aby odjel na tu chatu (pokud uz neodjel)
:(
Vcera odpoledne jsem testoval spojeni z meho AP node djdodo na P.8 s cilem pripojit node game-zone na P.4 Hajich (vedle Galaxie).Bohuzel mi tam zaclani panelak.
Z mereni byla zjistena dostatecna kvalita meho signalu napr.na benzince Shell (cca.300m od game-zone) a v okoli,napr. jsem meril v 10-12 patre panelaku,ktery je hned vedle game-zone.Signal byl S/N 20-40,coz je vynikajici (plnej knedlik).
Proto bych tomto vsem v okoli chtel nabidnout moznost pripojeni se shared konektivitou do netu 64kbit free a moznosti vyuzivat placenou inet gw ThunderNet.
Timto take hledam pobliz node (herny) game-zone retlansacnio bod,abych tak pokryl pozadovane uzemi.
V pripade zajmu o pripojeni na P.4 mi volejte na 608101100,nebo icq,
Diky djdodo
Nesehnal, asi je na ty chate uz od vcerejska. Rikal neco o tom, ze by mohl kolem 16.00. Nema na nej nekdo mobila? Bez anteny se nehneme, takze kdo prijde v jedenact pred barak, dohodneme se na dalsim postupu :)
P.S.: Vemte co nejvice veci co pripomina antenu :p
Nazdárek ve spolek. Přátelé, protože se snažím sledovat vývoj wifisítě a zárovéň se snažím o její rozchození v plném měřítku, alespoň podle dohod z posledního jižňáckého srazu. Tak se ptám : Zabývá se někdo propojením "jižňáckého okruhu" s "Velkým Pražským okruhem"?
Podaří se toto propojení realizovat v dohledné době (třeba do 1 měsíce)?
Ví někdo, jak si stojí Roztylští kolegové?
Bude možné zajistit připojení z druhé strany třeba do hostivaře?
Za informace děkuji.
Jinak přátelé možná žádná novinka, ale čerpací stanice SHELL mají zadarminko poskytovat ve WIFIpásmu internet. Sice budou vysílat asi na krátkou vzdálenost a rychlost internetu nebude nic moc valná, ale nedalo by se toho někde vhodně zužitkovat? Když je to grátis?