Jeeeeeeeeeezis
vy jste uplne mimo linux. Ted na to koukam. Ja vam to nastavim. Maminka bude rada, ze se na Chodove zastavim. Mam cas v patek a o vikendu. Muzu rovnou s notebookem zmerit kam az saha "rozumny" signal a vyznacime to na mape.
muj telefon (ktery jsem si dnes nechal doma) je
+420 724 043 006
tydle dve kliknuti vedou na jistotu!
Pro Linux nepotrebujes dokumentaci, staci odvaha ;-)
Ted dodelavam uplne suprovou vec. Udelas jadro a moduly, das to mymu skritptiku a on ti z toho vytrvori ze SITE bootovatelnej image.
Router (XI-626, sitova karta s EEPROMkou, board, procesor, pamet, zdroj, kabely. Nic vic!) spustis a on si sosne tendle image a nabehne. Rovnou na sobe ma DHCP server a logy posila na jiny stroj(optional) takze se daji zjistovat problemy.
jedine co k tomu potrebujes je dalsi stroj pripojeny k siti, na kterem je ulozeny bootovatelnej image a bezi tam DHCP a TFTP, aby si router mohl sosnout image. Staci kdyz tento stroj pustite jenom pro boot a za minutu vypnete.
Prodavam za 0,- Kc. Ale jeste k tomu musim napsat dokumentaci.
Ja bych urcite zase vyrazil Mereni, to je moje
Vzali bychom to asi plosneji, nez minule a projeli cely jiznak kde je viditelnost a zapsali vysledky do mapky... potom muzeme zkusit neco v centru atd...
2topic: Zajimalo by me, jestli nas Heaven chyti... Slo by to nejak zjistit?
2fci a spol: Potreboval bych trochu hnout antenou, aby ten stin co dela trubka byl vic nalevo od Hrncir. Pise mi ted clovek, ma doma anteny a booka s kartou, ale chyti nas hodne slabe... Asi je v tom stinu
2all: Co se stane, kdyz misto paraboly s plechovkou pouziju jenom parabolu normalne na satelit? Da se s tim neco chytit? Je to potom o hodne slabsi, nez kdyz je tam plechovka?
Tak mereni predbezne od 11:00 v nedeli... Sraz bych navrhoval u nodu Fci.. Budeme pojizdet, takze na telefonu 604435783 me najdete
Zatim pujde Wifiman, Eda, Alex (ja)
Ale potrebujeme nabitej notebook! Musi nam vydrzet dlouho...
Wifimane mas jeste ty anteny a auto?