mame kancelar v holesovicich u drahy. mame zajem udelat tam pripojny bod. je to v dome ceskych drah, umistenem na kopecku primo u trate v holesovicich... je to misto odkud je videt pres cele holesovice, je videt na zizkov, na vinohrady a hlavne na zizkovky vysilac...
uz tam jedno pripojeni bylo, ale uz sem nak nechce platit 7000 za 1GB mesicne... ;(((
jsme ochotni koupit jednu i dve anteny a zaridime linuxovej server na provoz pripojneho bodu. pokud by se dalo udelat pripojeni pres nas pro vic lidi, budeme jen radi, myslime za takhle by se dalo zprovoznit cely pripojeni holesovic, a pokud mozno treba pripojit i lidi z troje a dal...
Mame zajem se pripojit, mozna i vice. Muzem nabidnout misto na kopci, nad kolejemi matfyzu za mostem Barikadniku. Vyhled je na pul Prahy a samozrejme na vysilac.
Prosim kontaktujte: vterra@seznam.cz nebo 0777000986
Ja si rejpnu.. fotky jsou ok (i kdyz ta vertikalni orjentace horizontu me celkem prekvapila), ale nevadilo by to prohnat necim jako je treba infran a udelat nahledovky - teda aspon asi na tohle udelam nakej program na webu... i kdyz delani skriptu pro CzFree me uz DOST VOTRAVILO.. :/ :(
Add finance... jasne, ten kdo se pres tvuj AP bude pripojovat podle me se ma podilet na podilu financovani AP. Bohnice (me znama oblast) ma uz dokonce tip jak na pripojeni do czfree tak na net, ale zatim se nic nedeje.. je to na prvni pohled zvlastni, ale hodne lidi proste name spojeni s uvazovanym AP a tak ho nebudou financovat.. a treba ja mam vubec problem dat neco na strechu (jak sem rikal pracuju na tom) atd.. pokud se dostanu na strechu bude radost a asi nejen moje
BTW: mozna taky spojeni na kobylisy.. teda newim jak na tebe vidi berk, ale pokud tam bude AP, tak by to podle me pres tebe mohlo jit taky.. atd..
slezina kobylisaku je myslim 4.9. snad mi do toho zase neco nevleze :(
Sedim ve tretim patre pplk. Sochora 7, Praha 7, a mam vytazenej kabel pro satelitni tv na strechu. Ale tu budu likvidovat. A je to pripraveny pro CZfree.net. PC a sitovku uz mam (Linux tam taky loupnu).
Co nejdriv vyfotim moji stresni lokaci. :-)