Potvrzuji, že jsem od Smile Inside nakoupil dvě karty ZCOMAX XI-626 s 2 letou zárukou, s prohlášením a s homologizací a pevně doufám, že tím je vše okay.
Mám na to daňový doklad, který obsahuje částku v korunách bez DPH a samotné DPH a tedy i celkovou částku, sériové číslo karty, datum vystavení dokladu, razítko firmy a podpis přímo pana Ing. M. K.
Mohu dále vyzdvihnout rychlost se kterou jsem s panem M.K. jednal a bezproblémovost (tedy aspoň zatím) a flexibilitu i v nočních hodinách. Mohu dále říci, že karet je dostatek.
A? je tento příspěvek povzbuzením k nákupu karet, které jsou nyní nedostatkovým zboží po dobu 3 týdnů.
Ja j sem taky kdysi kartice kupoval od Smile Inside (announce byl na foru uz driv) a nemuzu si stezovat. Za par minut odpovedel na PM, zavolali jsme si, domluvili misto predani a kartice byla za par dnu doma, a to vcetne CD s ovladaci a krabicky, kterou ani v I4 nedostanete...
...ke chvale. xi626 mam od SI, dovezena luxusnim vozem na misto srazu. bohuzel nebyla tehdy za tuhle cenu, ale za to SI nemuze ;o))) teda aspon doufam ;o)