Douby byl jsem se podivat na tom tvym miste pro AP konkretne v 16tem patre a super. Budes mit nekdy pristup uplne nejvise ? rad bych se podival jestli je nekam vyhled. mam celkem dobry dalekohled-vojensky a chci neco overit. pokud by to vyslo tak by to mohlo byt zajimave
Velký týnec ?
tak to je jednoduché. vzhledem k tomu, ze bydlim v Holici a na cely Tynec mam krasny vyhled, tak muzu poskytnou konektivitu do netu treba pro cely tynec a casem i do czfree.net
ceny jsem psal viz starsi prispevky, lze domluvit i individualni ceny.
To jsi nejspíše nečetl všechny materiály na tom webu, protože cena jakou nabízíš je velká. Chceme za 64 kbit 250kč. Takže spíše časem spíše můžeme nabízet konektivitu Tobě. Nemáš spíše nějaké zkušenosti s bridgema? Potřebujeme totiž naplánovat připojení lokální LANky 3-8 PC vzduchem k AP Orinoco.
Ja jsem cetl na strankach Velkeho Tynce co to ma byt.
vy chcete nabizet garantovanou rychlost 64 kbit datove neomezenou za 250 Kc ? tak to pri 50 pripojenych lidech musite sehnat 3 mbitovou linku za 12500.- coz se vam asi nepodari :-)
ja muzu nabidnou i jiny rychlosti za jiny penize
kazdopadne ty moje rychlosti co jsem psal jsou garantovane.
Pro potreby Velkeho Tynce by byla vhodna 512 kbit linka datove neomezena coz muzu nabidnou za cenu kolem 12 tis.
vyhoda meho iGW spociva v tom ze je (momentalne zatim neni ale brzo bude) pripojena do czfreenetu a v pripade vypadku meho providera se to na routeru da prepnout na jiny iGW a valit pres czfreenet.
512 kbit za 12 litru mám už taky domluvených a taky garantovaných. Taky si dokážu spočítat 64 kbit x 50 uživatelů, ale předpokládá se, že nebudou všichni pracovat současně. Pokud nebude kapacita dostačovat musí se navýšit. V tomto projektu je prvořadá cena. Pokud máš nějaké nabídky, tak to pošli mailem nebo se někde potkáme. Příští týden bude ale uzávěrka výběru poskytovatele připojení.
DEBIAN rulezzZZ. Ja mam nainstalovany na routeru debiana 3.0 - daval mi ho tam yanek a zatim se drzi... ale protoze wearit je bliz nez yanek dej na jeho rady...
no tak uz mam doma della na NOD a novej 8portovej switch :-) prave instaluju w2kserver protoze muj linuxovej expert je nekde na sluzebce, uz mam stahly novy redhat 9 tak az bude cas tak ho nainstaluju