tak sem si stahnul netscape 7.0 a je to v nem uplne normalni (musim pochvalit netscape, ze se vytah).. sice to je na urovni Opery - tedy o stupne niz nez Mozilla 1.0 nebo IE. ale zaklad je ok a design holt musi clovek vyrtpet..
podle me to pouziva dost starou verzi Mozilly, pac to co NN7.0 neumi umela mozilla uz davno
13 patrový věžák na Budějovické, viditelnost na všechny strany, zejm. Pankrác, Krč, Michle. přístupná střecha. Možnost zřízení retranslačního bodu pro více směrů. V domě UPC od října.
Ahoj lidi, bydlim v ulici V zapoli a velmi rad bych se pripojil, jak tam koukam, tak v okoli Michle je velmi mnoho lidi. jinak pro blizsi informace, protoze ulice V zapoli je velmi dlouha, bydlim uplne na konci, kde bezi dolu ulice Pekarenska a mam dost dobry vyhled na okoli.
Ahoj,
mozna by se nasel potencialni zajemce v ulici Pod Visnovkou. Pristup na strechu neni problem. Vyhled pres Krcske udoli na Budejovickou. Tim to bohuzel konci, je to preci jen pod svahem v doliku. Nevi nekdo, kde nejbliz je kabel pripojka? No, mozna bych ukecal agenta vedle na sidlisti, ktery ji nevyuziva. Bohuzel, sidliste odstinuje kopec a hlavne masivni ubytovna Zalesi.
Celkem rad bych zjistil, kdo v mem okoli je z registrovanych uzivatelu aktivni. Nasel jsem docela dost uzivatelu registrovanych jakymsi uzivatelem "simi", ale neni na ne zadny kontakt.
Myslim, ze bychom na sebe mohli videt. Ja jsem v Michli, Trebonska ulice. Fotky viditelnosti jeste nemam, ale rekl bych, ze tam nekam k tobe vidim.
Ty jsi bod DRAKULA-DRAKULA? Pak si pls. dopln informace do sveho profilu, chtel jsem te kontaktovat, ale nejak nebylo koho, protoze tam nebyly potrebne info. Taky neni vhodne zakazovat prijem soukr. zprav, kdyz uz se bojis o svuj e-mail. I ten si muzes vyplnit a dovolit posilani e-mailu pres www rozhrani, takze ti ho nikdo nevykouka. :-)
To mi přijde trochu blbý vyhlásit sraz den před jeho konáním. Ne všichni mají přístup na internet každý den. Já jsem se to dozvěděl teď (úterý 23:10) a to je asi trochu pozdě. Vědět to dřív, tak bych určitě přišel...