Ahoj,
jelikoz je uz hodne lidi v Braniku, doporucuji abychom se nekde sesli a dohodli se ohledne vyberu vhodneho AP, financi a podobne. Takhle porad nevime kdo ma o pripojeni seriozni zajem.Navrhuji pristi tyden v sobotu v pet hodin napr. v hosp. U stareho pivovaru. Soucasny stav vyzaduje aby pristupovy bod byl vybudovan na Jezerce a potom nekde v centru Branika.(napr u Dudy) Testovali jsme signal u Vocha a namerily jsme max 14 dB SNR (Signal Noise Ratio) a pripojili jsme se na max 1 Mbps,u nas a u pokludy byl signal jeste min. Tzn. Vocho by se mohl ke Zvahovu pripojit, ale na zrizeni AP se mi to nezda. Dale lidi co vidi do Krce a na kopecky nad Krci by se mohli pripojit k Tele2.
Navrhnete kdy a kde by Vam vyhovovalo se sejit, jestlize v sobotu nemuzete. Vyridte to take znamym v Braniku, ktery nevi o tomto foru a maji zajem o inet.
Z hlediska koordinace připojení do CZFREE a z hlediska komplexnosti spávy autonomních systémů navrhuju obyvatelům dolního Bráníka připojení na Autonomní Systém Modřany, správcem je Guli a těm co jsou výš, horní Novodvorská, Vavřenova a přilehlé části do Autonomního systému Libuš. Správcem jsem já. Linku do CZFREE s dobrou spolehlivostí a konektivitou plánujeme do 14 dnů.
Bleader
eHAMnet leader
20.4 v 17:00 mi taky vyhovuje
domlouvam se s kamosem co bydli v dome na jezerce zda by u nej sel otestovat signal a pripadne i postavit AP
zatim to vypada docela dobre tak ho kdyztak pritahnu
Stepan
Zdravím,
rád bych na sraz přišel, ale 19. ani 20.4. se mi to nehodí, protože bude ještě velikonoční pondělí. Nešlo by to spíš udělat někdy v týdnu anebo o týden později?
Ja jsem taky pro 20.4 v 17:00, ale po 19. hodině muzu v podstate kdykoliv. Co se onoho navrhu "autonomni site Modrany" tyce, tak se bojim ze tam nikdo z nas nedohlidne. Z pohledu dolniho Branika jsou Modrany jaksi za rohem.
Elvira