Takze uz mi je to jasny, vlastne nejde o to, pripojit se hned na internet, ale z pocatku vybudovat je funkcni sit. Je to bodry napad, ale zajimalo by me hlavne, kdy se planuje pripojeni prave toho internetu, jakou bude mit rychlost a podobne. Pokud by bylo zaruceny, ze to bude brzy, tak hned kupuju zarizeni a stavim node (uz druhou v Kurimi, jak jsem se dozvedel od Illicze .
Ale sorry, ze se ptam na takovy dotaz - jsem lama v tomhle oboru. Na zakladni node zatim postaci jen vsesmerova antena a WiFi karta, zejo? Router s bleskojistkou az se to bude vsechno propojovat, je to tak? Hlavne ale co s tim internetem.
Ja mam na Bezrucove babicku, takze nejaky zajem na tom mam. Myslim, ze ten signal patere nejak krizoval Bezrucovu, nebo jsem to spatne pochopil z mapy?
Co mate porad s tim svym forem? Jak uz jsem psal, neminim cist dalsi forum navic. Byl bych pro udelat treba konferenci na pandore, aby mi to chodilo na mail. (a tim i na mobil )
Jinak dokud nejsou pravidelne vypadky na czfree, coz po vraceni serveru snad nebudou, tak nepotrebujeme neco dalsiho, nebo jo?
Já jsem taky pro tu Pandoru. Chtělo by to ale nějaké propagační stránky, na které by se lákaly lidi. A taky létáky + nějaké to letadlo nad Kuřimí, které by barevným kouřem na obloze napsalo CZ FREE a parašutisti s padáky ve tvaru WiFi antény .
Hergot, ted se to pro zmenu neposlalo!!
Takze jeste jednou:
Ja chci udelat stranky pouze s informacnim charakterem a pripadne nejake FAQ, protoze tady se to pekne blbe hleda.
Pokud bych mel delat diskuzi, potom neni problem zasilani odpovedi na mejl.
Tak a ted me zajima, co sem napsal predtim, protoze tedkom to mam o polovinu kratsi...
Aha, takze vlastne prevazna vetsina z nas jsou VUTaci ruznych fakult, no neni divu . Chcete teda ty newsy, nebo emailovou konferenci nebo jeste neco navic? Nebo to zustane jak to je?