Očekávám tento týden, že buď já nebo sranda provedeme nákup věcí na náš nový spoj.
Jestli to budu já, rád bych věděl vše potřebné již do úterý odpoledne a pokud sranda, pak to může koupit i v pátek, když bude mít čas, já ho ve čtvrtek a v pátek nemám.
Očekávám, definifivní informace od kodana a srandy.
Kdyby si nikdo nevsiml, vyslo nove stabilni(?) HostAP. Podle ChangeLogu by snad mohlo odlehcit zurivym IRQ tancum (nevim, jetsli to nebylo uz v tech CVS verzich).
Zkoušel jsi to s XP na svém NBK nebo na stejném typu někoho jiného ? Jde o to zda ti to na tom tvém HW vůbec někdy šlo.
Já mám stejnou wifi card, zkusil jsem to krátce s WIN 2K Prof. a následně s XP. Ale také NetStumbler nejde vždy. Většinou pomůže vyndat a zandat PCMCIA wifi card a jde to. Někdy zakázat a povolit sí?ové rozhraní, někdy musím restartovat NBK, což možná vadí sleep mód. Dlouho používám SuspendToRam, občas SuspendToDisk. Jednou za 2 měsíce to chce stejně úplně vypnout a nabootovat system.
Zatím jsem nenašel přesný postup pro 100% chod NetStumblera tak aby šel vždy napoprvé.
Používám původní ovladače, které byly na CD s kartou.
Wanthalf je další, kdo by mohl mít zkušenosti. Jako Device v NetStumbleru 0.3.30 mám nastaven NDIS 5.1 verze driveru je 1.1821
Tak jsem preci rebootnul:
Wifi device: LANEscape/XI-325 PC Card (5V)
vypastovano ze Z-Com Wireless LAN utility:
Config utility: 4.0.7, Jan 31 2002
Network driver 1.07.29, Jan 16 2002 (sedi s Control panel/System/Devices)
NIC firmware: 1.03.06
Windoze98, 4.10.2222A.
zase ani tuk. WinGuru help wanted ;-)