Sobota byla uspesna, bedna je na svem miste, listy pro protazeni kroucenych dvoulinek a napajeni NODu jsou na miste (temer).
Nikdy bych neveril ze v BAUMAXU budou mit listy tak nehorazne drahe (50-70kc/2m). Nakonec jsem pro listu pro PC sit koupil v OBI (15x15/2metry - 25kc) a dve listy (20x25/2metry - 43kc) u KVAPILA. KVAPIL mel bohuzel posledni dve teto velikosti, jeste nekde musim dokoupit 4 metry. Od KVAPILA mam za 275kc i rahno pro antenu.
Tiliko jde ted s fotakem ke me, nekam pak fotky umistim a sem dam link.
Ted jen cekam na firmu, ktera me udela elektriku.
Tak jsem tu sobotu nejak zazdil. Co se da delat.
Zazdopadne behem tydne postavim svuj NOD (akorad potrebuju od doubyho wifi kartu (ale oficialni obednavku udelam asi az v utery)
Co nabizim: konektivitu do netu za cenu 400 Kč/mes.
linka 64 kbit
nebo 128 kbit linka za 700.-
nebo 256 kbit linka za 1000.-
(pres protokol protokol DirectConenctu (port 411) datove omezeni na 5 gb/mes. - duvod aby nedoslo k zahlceni pripojeni stahovaci filmu a her :-)
predpokladam ze by linka neslouzila pro pripojeni cele site ale dalo by se to naroutovat jen pro urcite pripojeni lidi co by meli zajem.
Koukam ze se vyrojilo vice moznych iGW dost rychle. V tom pripade musim provest urychleny test jak prechazet v ramci cele site na ruzne iGW pomoci (nejspis) windoziho VPN...
Vice iGW: njn windozy jsou casty os...
Oldaa: no tak objednej.
VSEM CO CHTEJ NECO OBJEDNAT: POSLEDNI TERMIN STREDA 8.4.2003 - PAK ODESILAM OBJEDNAVKU. Objednavky jsou zavazne!!! Protoze nemam zrovna moc financi bylo by dobre udelat zalohu. DOMLUVA TELEFONICKY NEBO NA MAIL!
WearIT: V sobotu jsem to taky zazdil. odsunuto na tuto sobotu - snad i mereni u p. Turka - tam bys mohl aji ty a JardaK, ne?? Jinak k Xdevilovi pujde JardaK a Oldaa a já.