Kdopak by chtel pomoci, na Ohrade Praha 3. Ziskat sdilenych ve ctyrech lidech 320kbps neomezenych datove na INET a bude mi delat hop dolu na Husitskou. Tak za cca 400 mesicne.
Cau, ja jsem taky v Buskupcovy a to v cisle 4, to je ta kratka cast hned u Ohrady. Nevim presne kde jste vy dva a jak by to slo propojit, ale rad bych pridal ruku k dilu,takze reknete co a jak a muzem se do toho pustit! :-)...!!!
Ja bych byl v Hajkove 13,
tak jestli se to hne tak du do toho.
Ale jeste nevim jak to tady bude s pristupem na strechu...ale asi
by se to nejak vyresilo
bydlim na Rohacova 93 (tri bloky pod ohradou) ... ze strechy mam vyhled jak dolu na Zizkov, tak smerem na ohradu takze bych mohl delat ten hop na Husitskou ... nemam ale moc technickych znalosti, nicmene bych se rad zapojil ...
Jsem v Hořanské 4, P3, výhled Z,S,V, např. zizkovska vez, telecom vez. Mel bych zajem o pripijeni, HW dodam vcetne PC, ale potrebuji konzultaci jak a co.
Mel bych konektivitu na NET 320kbps v bode "Horanska", Praha 3 Zizkov, mezi ohradou a jarovem, nad tram. depem. Hledam tak 5 lidi, kteri by se na me pripojili tak za 400kc mesicne. Kdo me vidi at se ozve na 608904224 Robert. Momentalne tu totiz neni czfree signal. Az bude tak tech 320 muzem vypnout.
Nazdarek!
Ziju v Buchovcove ulici cislo 4. Je to treti ulice od Ohrady smerem na Jarov spojujici Konevovu a Buchovcovu ulici. Bohuzel bydlim v prizemi. Muzete me plz informovat, je-li z meho stanoviste realna konektivita do nejakeho blizkeho nodu?