Nazdar
velice sleduji jak se rozviji sit v ostrave v porube!
viz.. czfree.vsb.cz
vs banska jim vzchayi maximalne vstric!!!! maji stankz ne jejich serveru ,schazeji se v prostorach skoly! a to nejsou studenti! to je kolektim mnoha ....mnoha nestudentu VSB!
o co jde ...ostravaci take uvazovali ,že bz se tajne napichli na cesnet prostrednictvim nejake lan koncovky na kolejich u nejakeho studenta!!
ale problem je že to lze odhalit a fingovacka bz tady moc neuspela!...tak koncovka bz bzla silene zatizena a to bz ji prozradilo!
cesnet ....nepripada v uvahu pro site typu czfreenet!!!! nesplnuje to .....pravidla pripojeni k cesnetu!
je to jen pro neziskovky ,skoly,.....
pro site typu czfree ..jsou resenim proste jini operatori!
Transgas,GTS,.......
s utb je to mozne jen jako vyuziti privatni site pro ucitele a studenty....pristup do univeryitni pc site..(viz snaha v ostave).
s internetem ..bz to chtelo obražet nějake podniky,soukromniky ... a odkoupit jejich nevyužitou kapacitu!
UTB..vsak to klidne zkus se nelegalne napiratit...riskujes tim ze ti zabavijou tve wifi zarizeni!
asi to byla, blbost-neuvážená myšlenka zakládat zlinskou databázi!
Zlinska longitude... když jsem to zakladal tak se mě to na rozsah longitude neptalo . Jen jsem zaktižkoval oblastokolo zlina!
Dostal jsem i maleho zdrbana od DJhawkeje!
Prý ylinsko je zahrnute v brnenskem longitude- to znamena že není důležite kouskovat republiku na male regionky!
Tudíž z tiho vyplívá, že zlínsko a dalsí moravske rediony se zapisuji do Brna!
Ve zlinske diskuzi (na tomto serveru)je pry longitude uveřejněno...a mělo to být takové varování před neuváženým činem ,který jsem ztropil-tím ,že jsem založil zlinsko v nodedb.com
No nic už to je a smazat to nejde! o administraci jsem se pokusil ,ale nějak to nechápu! nelze nic měnit!
Kdo ví atˇ poradí!???
---------pokus----------
Také mě to zpve nechtělo zapsat do mapy ----bzl jsem mino longitude ..ale po čase se mapa rozšířila a zápis nodu už byl možný!
Takže nejpve to chce donutit server aby rozšiřil oblast a až pak se zaregistrovat natvrdo!!
-----------pokus------