Zdravim vsechny... Navrhuji se co nejdrive sejit a probrat vsechno osobne..., pripadne se prokontaktovat (vsi se vsema) pres mail/ICQ...
Jak uz mi navrhoval BaBiBo, nejlapsi by asi bylo usporadat sraz nekde v Kurimi, vyber mista/data/casu necham na domluve...
Nuze,<BR>
mne (komu cemu) je to celkem (kdo co) jedno.
Jenom liche stredy a vsechny ctvrtky se mi nehodi (leda az po 20 hod), jinak po taky po 17, utery mam volny odpoledne a celej patek. Mozna i vikend - to je mi celkem jedno. Ale netvrdim, ze mam volno furt (parim treba i uprostred tydne, nebo i v nedeli :-)))
Vazeni pratele, ted jsem doprohlizel (aspon cast) stranek zajemcu a iniciatoru pripojeni z okoli kurima tisnova atp. a zjistil jednu vec: Kazdej si vybuduje stranky, neco na ne umisti a pak uz tam ani nepachne (nerikam, ze ja to delam jinak :-)). Takze v patek (pokud to plati) bychom se meli dohodnout na jednech strankach, kde by bylo vsechno a vsichni by mohli prispivat a spravovat a pokud mozno s vlastni diskusi... (treba pomoci redakcniho systemu phpRS nebo PHPNuke). A vlastni domena by taky bodla...
Mam na mysli centralni stranku, kde budou sekce pro tisnov, lelekovice kurim... Jako ty mas sice stranku par dni starou, ale asi ti zustane porad stena (viz treba ilicz-urcite se vyskytly nejaky novinky, freekey-vse je porad ve fazi vyvoje, ja-mam tam hovno uz od zacatku :-))
sorry, nemyslel jsem to konkretne :-). Ale mam na mysli, ze by se mela udelat jedna verejna stranka, aby se vedelo, ze se tady neco deje a aby bylo mozny takto verbovat novy lidi - kdybych o tomhle nic nevedel, urcite by me zajimalo, v jaky se to prave nachazi fazi...Kdyztak proberem zitra.
No konkretniho se toho nedomluvilo zas tak moc, ale par veci tam snad zaznelo:
1) Trasa po Kurimi neni zas takovy problem. Pater pres Obesenca by mela jit docela snadno udelat.
2) Lokalni spojeni u Ilicze zasvisi jenom na penezich a ochote. Prirodni podminky jsou nadherne a postacujici.
3) Bylo by pekne vest optiku potokem (no, mysleno vazne i nevazne). Zajimava paterni sit
4) Lelekovice pujdou nejdrive asi na Brno, pokud projde viditelnost. Na vsechny strany je obtizna viditelnost a je videt jen par bodu.
5) Prisel mezi nas konecne clovek, ktery nezustal jen u tlachani a obehnul Kurim s notebookem a neco noveho zjistil. Takze mame overenou funkcnost mezi par body, da se stavet.
6) Shodli jsme se na tom, ze je nejlepsi udelat nejdrive funkcni male jednotky lokalni, a az potom je spojit. Ne planovat rovnou raketove stredisko.
7) Pripojne misto na inet by snad bylo, jenom se musi zaplatit vetsi kapacita. Pokud se pripoji vic lidi, da se udelat i dalsi bod pres Breezenet. Nic vyhodneho, ale je to pripojeni.
8) Az na Ilicze vetsina podporuje hardwarove AP, aspon tak jsem tomu rozumel ja. Je naprosto zadouci, aby AP melo i vstup na externi antenu.
Na spojeni mezi mesty se nedohodlo nic noveho, uz proto, ze neni stale jasny zpusob financovani, a take nejsou zajisteny/domluveny spojovaci meziclanky.
Chtelo by to asi v bodech placnout nekde na web, ja to dohromady asi nedam. Jednak to tam nikdo moc nesepsal, a taky to bylo jenom domlouvani obecne a ne konkretni. Pokud nekdo nesouhlasite s necim, co jsem napsal, tak to uvedte na pravou miru.
a jeste snad dulezite je to, ze se vetsina shodla na zpusobu financovani inetu. Kazdy nod bude platit podle sveho, kazdy jede na vlastni triko. Provozovatel gatewaye bude vymahat penize na nodech, zbytek je jejich problem.