Hm zajimavej prispevek to sem nevedel ze Tbird 1.4 ma takovou vydrz tech 95 C se mi zda trochu moc nebo se pletu....A ja se cejtim nervozne kdyz na nem mam 60 C A jinak dobrej zroutik az 72W
Velmi výrazně by to chtělo uvažovat to, že jak ampármetr, tak wattmetr očekávají sinusový průběh, což na vstupu spínaného zdroje ani omylem není (jsou tam akorát špičky od nabíjení kondenzátorů).. tohle jsou jen orientační měření a se skutečným odběrem to má pramálo společného.
Mam tu C3 na 866. Pri IDLE ma skutecne teplotu velmi nizkou, v podstate "casevou" (tedy stejna jako v case), pri zatezi vsak stoupa spotreba az na 12W coz uz chce nejakej pasiv. Mam na ni Coolmaster 6x6x6cm a teplota na procesoru vyleze pri festovni zatezi na cca 58C. Takze provoz bez pasivu bych uplne nedoporucoval. VIA ma hodne vysokou teplotu umrti (jesli si do dobre pamatuju tak 110C - na ty uvadeny strance sice pisou neco jinyho nez jsem nasel ve specifikacich), ale ani tak bych to nedrazdil a nejakej mensi pasiv tam dal.
tak mě napadlo jak velkou by měl spotřebu router "postavený" na starším notebooku, z té tabulky vycházeli velmi dobře
mobile-Pentia procesory s poměrně malým odběrem
to Petrik: a dal by se sehnat ATX case s 130W zdrojem? Když by prostě člověk tam neměl hdd?