Na zadost RSaf přidám pár vět o mém návrhu loga. Vzniklo víceméně z důvodu nemožnosti se prozatím jinak realizovat, tedy spíše jako vybití před tím než mi dorazí očekávané karty a já se budu moct realizovat mnohem důležitějším způsobem - zprovozněním mého AP . Je mi jasné, že logo je v celém projektu to nejméně důležitější, ale člověk má pocit, že alespoň pro projekt něco dělá. A co říct přímo k logu ? Snad jen menší nároky ve všech směrech. Počínaje menším rozměrem souboru na web (kupříkladu logo v předchozím příspěvku od RSafa má rozměr 1024x307 a zabírá pouze 22kB bez ztrátové komprese. Malý obrázek na web zabere cca. 1kB). Nesrovnatelně menší nároky a to nejenom finanční jsou pro tisk. Ověřoval jsem použitelnost tohoto loga jak v malém rozměru (např. prupisky a jiné reklamní předměty) tak i v rozměru podstatně větším (A4). Logo je použitelné i pro vyřezávání z fólií pro polep. Další nezanedbatelnou výhodou tohoto loga je to, že se u něho může libovolně měnit barva aníž by se nějak změnil jeho smysl či čitelnost a tím je použitelné pro tisk na jakýkoliv podklad (důležité zejména u triček). Logo je vytvořeno v plně vektorovém formátu. Logo dávám komunitě k volnému užití a nic za něj nepožaduji. Akorát bych se přimlouval, a? Plaváček dostane ty dvě trička i v případě, že jeho loga nebudou vybrána.
Inu to je veru dobre zprava :-) Mozna by bylo tedka fakt gut, kdybyste ty nebo plavacek vytisknuli to logo na velky papir, at je to teda oficialni :-)))