No jo, Eagle 3.55 je poněkud nekompatibilní.
Ale je to jediný, co se mi povedlo cracknout a zfunkčnit.
Mam to i v .EPS, ale je to trochu hnusný.
Kdybys mi dal adresu na nějakej FTP tak tam ten eagle 3.55 hodim. Dá se to použít jako freeware, ale je to omezený. Každopádně na zobrazení .sch a .brd to stačí.
Nebo kdyby někdo tady věděl, kde to stahnout.
Eps zobrazíš v adobe ilustratoru nebo v ghostViewu a ghost scriptu.
Tak se to dá stahnout.
TAk si hraju se svym prvnim kouskem AUI rozhrani v podstate se tvari jako ze funguje, ale nejak se mi nedari presvedci sitovou kartu aby neco posilala pres AUI ven. Kdyz si do rozhrani pustim signal z generatoru, tak to proleze skrz bez problemu.
Jsem blbej ja nebo ta sitova karta ? :-)
Prosim zkuste me nekdo nakopnout spravnym smerem.
(jo mam karty 3C509C a pomoci toho konfiguracniho programku jsme nastavil vystup na AUI a i pres to to nejde...)
zkus "loopback test" primo v tom konfiguracnim programku...
jinak si totiz musis trochu pohrat s arp tabulkou....
kdyz pingnes neco co tam fyzicky neni pripojeny, posle se jen ARP request a protoze odpoved neprijde, zadny pakety se nevysilaj.... zkus nastavit do ARP tabulky fixni zanam pro nejakou adresu ve stejny siti jako je ta karta.... MAC adresu si nejakou vymysli.... de jen o to aby se kernel vubec snazil neco pres tu kartu poslat...
Mají tam být 3 kusy IO 74HC04 na sobě se spojenýma nohama.
A s tim switchem to musíš prostě vyskoušet. Nejlíp pomocí nullmodemu na AUI. Prostě se kříží RX a TX linka.
Musí to ale ject FuLL duplex. Hlavně ta sí?ovka.
V linuxu to údajně jde nastavit bez problémů. Ale ve win je to trochu brutálnější. Ale nakonec mi to taky fungovalo AUI full duplex.
Pokud to takhle nebude fungovat tak se zatim vykašli na ronju a zprovozni to s tim kusem kabelu. Pak k tomu připoj ronju.