Ja jen, ze to nebezelo celej vecer, ... ha, jenom jeden vecer? tak to jde. Mel jsem pocit, ze to byla vecnost. Anebo mi to neslo dyl?! Samozrejme, jak jsem to napsal, tak to slo ;-).
W.
Jake problemy s chlazenim? Ma ta bedna otvory? Na kterych stranach? Jsou tam nejake vetracky ven? To by nemel byt problem tam neco namontovat, ne? Nebo taky vetrackova kazeta na hard ... Spousta moznosti, rekl bych. Tam na chodbe nikomu ani sebevetsi hukot vadit nebude, doufam.
Cau,
myslim , ze teplota bydny se urcite zvysila. Nevim, ale jestli nad neunosnou hranici. Nastesti je vse zelezne a tak to teplo krasne odvadi.
Byl bych za vyvrtani sita do spodniho krytu otvoru v bedne s vyvrtanim i otvoru pro pruchodky na kabely. Vetracek by se tam moch dat taky, ale nevim jestli se tam vejde. Ale urcite vim, ze Drakula to ma ve voku.
Kominovy evekt by byl fajn, ale bednu bych radeji neodmontovaval.
Ahoj
Vi nekdo, jak se meni na te chodbe teploty v lete? Je tam chladno, nebo se to tam zaparuje?
Otvor v horni casti je asi podstatnejsi, melo by to dole nejak nasavat a nehore vypoustet (nejlepe tim vetrackem).
Pokud je nutne to na pul dne sundat a odnest do dilny a nelze to zabezpecit jinak, tak tam nekdo bude muset stat a hlidat to ;-). Anebo na pul dne zamknout chodbu ;-). A vubec, to se tam fakt tak krade ;-)??
Technické problémy dalšího vývoje situace a dostupnosti naší iGW popíše záhy kodan, možná v cf, takže směrujte svou pozornost i tam.
Já bych ještě mezi tím řešil vedle chlazení té skříně ještě jednou téma, které jsme nadhodili na posledním srazu, ale nyní se o něm nemluví.
Je to způsob placení.
Na srazu padlo něco jako bankovní účet u E-Banky s zvláštním režimem. Moc jsem to nechytil, takže bych rád se tomu také věnoval.
Jen ještě se vrátím k tomu internetu. Reálné funkční zapojení na iGW v Modřanech je tak začátek třetího týdne dubna, čímž se to protahuje a má prognóza z listopadu je vyvrácena avšak objektivně. Objektivní důvody slíbil podat kodan. Dodávám, že ne všichni mohou být každý týden v Praze, někdo přijede a druhej zase odjede atd.
S chlazenim bych zatim nic nepodnikal AP je stabilni,
nekouse se.
O vikendu jsem dal novy kernel (pre6) nove host AP (vsechny zname patche :) a novou zebru.
Dnes snad Standa udela upgrade fw na kartach a tim jsme na maximalne moznem aktualnim stavu.
AP se tvari stabilne a spolu s genialnim resetatorem by se dostupnost mela rapidne zlepsit.
Problemem zustavaji vypadky routovani - pokud budete pouzivat nasi proxy, tak se vas to tolik tykat nebude.
Drakula
PS: Mame mandrake 9.1 a dalsi linuxove radosti brzy je dam verejne k dispozici - sledujte lokalni www :)
Dobrá dobrá, AP se moc nekouše, což tedy opravdu je znát, ale ta teplota tam je a říkal si, že se to musí řešit, tak jsem také ostatní informoval. No takže se omlouvám jestli jsem to pochopil špatně.