Přesně takhle to mám já, ještě nemáne rozběhano WLAN, takže tam mám akorát modem ale na testovací účeli to bohatě stačí a rychlost tím neztrácím takže to tak ještě chvilku můžu nechat...
Jinak bych se chtěl zeptat jestli někdo nezná nějaký levný switche (stačej peti portový RJ45) a hlavně kde je prodávaj....
No ja bych v tom problem nevidel - vyrobce to dodava s tou pidiantenkou a s ni to snad neprekracuje vysilaci vykon ani bez regulace - no a kdyz si tam uzivatel da jinou, tak je to jeho problem.
Jinak regulace vykonu pod Windows se tu jiz mnohokrat resila (napr. thread Hardware > Regulace výkonu pod Windows?????) a dospelo se k zaveru, ze to Windows drivery opravdu nepodporuji.
Vyjimka potvrzuje pravidlo. WiFi karty CISCO Aironet regulaci vykonu pod windows asi v 5-ti vykonovych krocich podporuji (50,30,20,5,1 mW), ale zase jsou taky podstatne drazsi.
Jsem dalsi, kdo se hlasi o moznost regulace vykonu pod Windows. Nemyslim, ze bych cokoliv prekracoval, me tri metry televizniho koaxu k plechovce maji asi dost velke ztraty . navic ten vykon z anteny ani neumim zmerit .
Takze kdyby nekdo vedel o ovladacich pro regulaci vykonu pod Windows, tak to hrnte ke mne!
No mne situace ve Win moc netizi. Kdyz uz, tak bych se nesr.. s Windows (osobne mam s temi ovladaci dost potize), ale promeril spoj, zjistil, o kolik to potrebuju utlumit a podle jednoduchych vypoctu namotal mezi PC a antenu x metru kabelu . Uznavam, je to dost drsne reseni, ale je to platformove nezavisle .