Poridil jsem HW AP a chci ho pouzivat v mode Routing Client proti AP (asi s 626). Mate prosim nekdo zkusenosti s timto hw a jeho konfiguraci? Me zatim chodi vsechno krome prenosu vzduchem :-(
Zvažuji toto AP. Jaké jsou s ním zkušenosti? Píšeš, že už Ti to chodí, jako routing client. Je to ta funkce, kdy dokáže dělat clienta a zarověň distribuovat signál dalším bezdrátovým clientům (wds), tedy, nejen do lanky?
Používám WP11A+ jako klienta připojeného k AP Střešovice, běhá to spolehlivě.
Na AP je (pokud je mi známo) tato konfigurace sw: Linux version 2.4.21-pre4-ac4, hostap-cvs-030302-czf-2.
Připojil jsem se sám, i když mi to zabralo nějaký čas a žádné problémy na straně AP nebyly.
Jedna legrácka: původní firmware 2.86 zatvrzele ukazoval částečně špatně Assocatiated BSS ID (jeden nulovy bajt), takže jsem měl chvíli pochybnosti, jestli jsem opravdu připojený k tomu správnému AP, ale jinak i tato verze firmware běhala v pohodě.
Ještě jedna drobnost - procedura uConfig nemusí fungovat úplně správně (používá UDP porty a něco z ICMP protokolu), jestliže je spuštěna z compu s aktivním firewallem. I tomto případě však lze použít ke konfiguraci webovské rozhraní.