No ja to mám zatím udelané tak, že mám HW VPN router + switch kam jsem připojený já a můj soused a ještě tu mám jdeno AP ke kterému je všesměr ..na JZ a tam jsou klienti ..teda zatím jeden (ten tam má router a za ním další PC) ale budou další dva ..tam bude další AP jako klient a připojené cca 2 PC do mé sítě ..
Spíš mě štve to, že mám tady tři paneláky vedle mě a neznám nikoho, kdo by se chtěl napojit .. a abych řekl pravdu, tak mám strach někomu něco říkat .. lidi jsou sfině ..:(
Hmm tak to zkus v paneláku plným poldů a bejvalejch EsTébáku .. Ne v tom problém není .. V první řadě bych chtěl dostat anténu na střechu .. Ale to potom už asi nebudu vysílat už vůbec nic ..každej to tady praží jako o život .. Je to tu pěkně zahlcený .. Testoval jsem koho uvidím a bylo jich tu okolo 15AP ...Chápeš?? .. 13 kanálu a 15 AP ..tomu říkám nářez
Spíš mě napadlo dát tam všesměr ..k tomu AP Awayu (má dobrou citlivost) no a potom klienti směrovkama na mě .. Mám to takto odzkoušené a funguje to ... Ke klientům. pokud to je jenom do jednoho PC dávám takový udělátko přímo do USB ..je to ještě citlivější než Awaya a má to menší výkon ..takže by to mělo chodit ..a hlavě je to celkem levný ..což je taky důležité ..
Vím jsou tím znamý ... Taky jsem tomu nechtěl věřit ..tak jsem si koupil jedno USB od PheeNetu ..(Já od nich beru všechno ) a jsem mile překvapenej ..z Kohoutek jsem se na všeměr mohl připojit na AP co je na špitále v Bohunicích .. To jsem nechápal ..(nevidím totiž přímo na špital :-)..) Když jsem tam měl PCMCI od AWAYE tak jsem to AP vůbec neviděl ..(stejná anténa a stejné místo) Nechal jsem to běhat týden a chodilo to bez problémů ..