Ano budu mít blbej dotaz, vím to ) Jak se připojit v Komárově? Na hády sice vidím, ale nejsou zrovna v blízské vzdálenosti....
Asi se tu budu opakovat, resp. některé z Vás, ale za radu určitě díky....
Fab
Nejlíp asi tak že si v Komárově uděláš ještě s někým sít a vezmete si třeba DSL na půl.Vše se děje tak že prvně máš místní sít a pak se projíte s někým dalším a pak dál a dál,vypadá to složitě ale jianka se to dělat nedá :( .Momentálně budeme tady v Modřicích asi rozjíždět net přes DSL.
Jsem tu nový ..Teprve včera jsem objevil něco takového jako toto. Já jsem z kohoutek budujeme tady takovou malou sí?. Mám kamoše v Modřicích, ale tam už nevidím...je tu jeden kopec ..:( Jak jsi na tom v Komecu? Vidíš na Kohoutky? nechtěl by jsi ty sitě nějak propojit?
hmm se máš ..já mám nad sebou jestě jedno patro a doufám, že se tam budu moct taky dostat ..mě by tam stačilo natáhnout pouze koax.... a nebo tam mrsku AP a napajení tam potáhnu po UTP ..Taky řešení ..problém jsou lidi.. nevím jestli se vyplatí něco budövat, když jsou lidi roztahaný po celém okolí .. To tam budeš dávat krabice s PC? ..Co Ti tam poběží na tom?