Pro uzivatele Mandrake-u 9.0 kteri se (marne) snazi prelozit PCI ovladac teto karty, dobra zprava: Pote co jsem nainstaloval Mandrake 9.1RC2, kartu system bez problemu detekoval pri instalaci a nainstaloval spravne ovladace. Potom staci tam pridat nejakou KDE aplikaci jako KWiFiManager pro monitorovani kvality signalu apod.
mam takovy dojem, ze standard PCI 2.2 prisel az s druhou generaci CELERU ( 550 a vys ) a s ATHLONAMA. Tzn. ze zkusit to muzes. Koneckoncu nekde sem cetl, ze to prej na starem poci bezi. Jestli muzes si ji pujcit a zkusit to, tak pohoda. Jinak je to dost velky risk ( no konkretne 2400 penez )
...na mem p120 nebezi...do stareho zeleza rozhodne muzu tuhle kartu vrele nedoporucit... a pod wokna taky...mozna jsem blbej a ted kecam hovadiny, ale pod woknama se mi nedari regulovat vykon a ta karta ma tak mizernej prijem, ze je to az hamba...mozna mam jenom blbej kus, ale kdyz to porovnam s moji pcmcia planetou, tak na stejnou antenu ma tahle alphawave 1/3 signalu...jeste uvidim jak se bude chovat pod linuchem, ale nejdriv musim sehnat novejsi zelezo pro router aby mi tam vubec jela...
no ja snad v pondeli budu mit antenu a spol. tak to brzo vyzkousim, i kdyz to budou problemy, pac mam za 3 nedele statnice...
jinak jestli to bude s prijmem spatny, tak tu kartu vratim a vezmu si 626ku...
S tim ovladacem, co ma Deu na svych strankach, se to ma tak. Neni to normalni ovladac = neco.inf, ale pokud spustite setup, nejen ze se nainstaluje Intersil aplikace, ale zaroven setup nahraje drivery do systemu, ale nenainstaluje je. Vy pak musite ovladac nainstalovat rucne, najdete jej pod skupinou intersil ve stome ostatnich vyrobcu sitovych adapteru pri rucni instalaci driveru. s timto ovladacem mi karta krasne fungovala na winXP
Tak co si o ty karte mam k sakru myslet??? Je dobra, nebo je to shit??? Z tohohle tlachani sem nic nezjistil... jestli mi nekdo napise nakou sumarizaci, tak budu rad.... dik....
ja bych ti klidne rekl, mam ji doma, jenze nemam antenu a firma, pres kterou jsem se chtel pripojit rusi u nas WiFi, takze i kdyby to byla fajn karta, tak me zatim bude pekne na ... navic kdyz u nas nejake to sesitovani zatim vazne...
No jak jsem psal v Alphawave Troubleshooting. Nejede, nejede, nejdede! Ani v PII 300 (shitozni deska) ani v Celeronu tusim 500 (MSI deska) kup Zcomax - koneckoncu je to "novy doporucovany AP" Myslel jsem ze v routerech najde vyuziti stare zelezo... Najde, ale ne s Alphawave. Ale muzes si od nich koupit jejich skvely optimalizovany router. Urcite se to vyplati.
Takže ai nemůžu počítat s tím že mi AlphaWave pojede v nějaká NO NAME motherbord s P166.... Co kdybych nějak upgradoval BIOS, pomohlo by to???
Jak velkej rozdíl je mezi PCI 2.1 a PCI 2.2 ????? Je to hardwarovej nebo softwarovej rozdíl????
No ja bych rek ze je to neco jako loterie... Pokud si to nekdo chce v Praze vyzkouset, tak klidne prijëdu.. kdyz to bude chodit, tak bych vam ji nechal a koupil bych si zcomax, kterej by mi fachal v mym boardu... Co vy na to?