Hele lidi potřeboval bych poradit : chci si udělat bezdratový net a chci antenu dat na strechu, a abych nemel 40 m koaxialni kabel tak bych potreboval sehnat nejaky zarizeni,ktery prevede wifi signal na ethernet a dole uz jen do klasické sí?ovky (antena-koax-konvertor-pc). Lze to tak udělat ? Díky za odpovědi
Clovece ale kdyz mas napajeni na pude tak to je klasicka instalace.Ale on potrebuje mit na strese zarizeni bez napajeni aby mu sousedi nebrali na cerno elektriku ).
Mimochodem kdyz uz sme u toho. Jsem v prvnim patre v sedmy patrovem panelaku. Mame Edimaxe 7205AP. Jsou to dobry stroje. Mame stim vyborne skusenosti, cena 4650,- s Dph.
A ja tuhle svini potrebuju napajet po eth-kabelu, popripade vycero stejnych apecek co budou na strese a mozna asi i switch.
Otazka?. Da se nekde sehnat slucovac (krabicka s eth+nap na jedny a eth na druhy strane.) Co by mne nahoru po utp dostala jak napajeni tak data pro 10mbit ?
Ja mam podobny problem. Musim ale zavest internet do 12 bytu a 3 kancelari... Neni to pres CZfree, takze bych bral konektivitu primo. Problem je v tom ze tam neni puda, takze tam nemuze byt ani PC router ani Cisco. Uvazoval jsem o Breezenetu, ale nevim jaky ma omezeni na pasmo a jaka je realny pasmo, ktery to muze prenaset. Nepotrebuju zarizeni co ma router nebo nat, ja jen potrebuju jendoduchej antena->TP prevodnik, protoze router budu mit na konci toho TP cabelu, diky za pomoc.
20.03.2003 v 19:45
Chevees
20.03.2003 20:49
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()