Ahoj
Jsem jeste trochu nemocnej. Dneska jsem byl poprve venku. Tak jsem nic pro nasi vec nedelal.
Jsem moc vahavej. Koupim od dea tu 13dB za 3000,- a zkusime to s teckem a kdyz to nepujde, tak budem muset koupit ten drahej rozbocovac.
SRANDA: Ahoj ten nakup bych snad mozna v zajimu bezproblemovosti resil asi precejen tim pasivnim rozpocovacem...
Taky cas straveny pripadnym zbytecnym predelavanim je asi vopruz...
Pasivni rozbocovac 1:2 utlum 2dB muzu mit za 1800Kc vcetne DPH. Na antenu mas dobrou cenu jen je otazkou co se s ni stane az ji opet namontujem... :-( Cena se zda byt hodne nizka proti tomu co jsem mel moznost videt... :-)
Pokud pujdeme prece jen cestou T kusu (do 200kc) tak je to potreba navrhnout pro verzi T 3x N Female aby to slo bez vetsich problemu predelat na ten pasivni rozbocovac ktery je pouze v provedeni 3 x N Female...
Predpokladam, ze vse je otazkou pouze penez a casu i kdyz tohle se celkem da casove dobre zvladnout... Takze je potreba jen dohodnout otazku financovani... Sam bych ale asi sel cestou solidnejsiho reseni predevsim z duvodu zachovani bezproblemoveho provozu soucasnych klientu......
NEW USERS: Nedivim se, ze jestli se to opticky nijak nehybe od ledna - jste jiz trochu nervozny... Neda se ale rici, ze by nikdo nic nepodnikal jen tady mozna neni to idealni tempo a resi se vic veci najednou s cilem prizpusobit podminky dalsimu napojeni klientu...
Take nevim, jak "rozhodne" jste se postavili k financovani HW, ktery je nutno nakoupit predevsim pro vase zdarne pripojeni...
To jde ale tak trochu mimo me... :-)
Ahoj,
vcera jsem mluvil s deuem a antena bude az na zacatku pristihi tydne. Tak uvidime kdy presne.
Antena360 a jeji test:
ve ctvrtek jsem vyzkousel tu antenu proto dalsimu klientu a normalne funguje. To by ukazovalo na velke ruseni pri poslednim testu.
My už jsme se definitivně rozhodli - nakoupili jsme všechno potřebné, dnes by měl dorazit zbytek kromě PCI karty, která není skladem, ale předpokládám, že pigtail půjde prozatím připojit i do té naší PCMCIA karty. Každým dnem čekáme povolení umístit anténu na střechu.
Až budeš něco vědět, tak dej vědět Už se nemůžeme dočkat
cau, bydlim v holeckove 85 - je tam hospoda u zeleny stromu - takovej pajzl. ale bydlim bohuzel v prizemi a majitelka domu mi na strechu nedovoli nic dat..takze mam asi smulu, co?