kazdej novej at prinese planek z monitoru a pokud ma dobrou pozici i predbezne info, jestli muze dat na strechu antenu - dobra pozice je treba neco okolo chodova - opatova a vyhledem na cenrum.
Mam dobrou zpravu - na Hornich Roztylech se konecne dalo par lidi dohromady a zacali premyslet o vystavbe ap. Pozval jsem je na sraz, protoze v jednote je sila
Je to cca na pulce cesty, takze by nam to mohlo usetrit pomerne dost prace, tak uvidime...
BTW co je s FCIm? Prijde na sraz?
Nemůžu souhlasit. S těma víkendama je to slabota, protože se začíná jezdit na chaty a podobné akce. Třeba se urveš po práci a myslím, že dříve jak ve 22:00 to tam neskončí, či spíše i později.
Pokud bys nás v úterý hledal, tak klidně cinkni nebo SMSni na moje číslo 604272360 (néé, že mi teď budou chodit pofiderní zprávy na mobil ) a já tě navedu....
McGywer
No u mě je to v úterý taky dost na knop. Stěžejní člověk na Horních Roztylech dělá 9 - 22 takže s ním se scházím v sobotu, dobrý by bylo kdyby se k nám v sobotu přidal i někdo z Chodova.
Ta eventuelní hospoda je kousek od opatova ulice Starochodovská vedle vinárny a restaurace 28čky.
Pokud bys nás tam náhodou nenašel, tak mi brnkni. Číslo na mě tu už jednou je. Může se stát, že se něco změní, nebo nás vyhoděj a pak nevim kde tě budem hledat....
Nejideálnější bude kouknout ještě před srazem na tyhle stránky. Budu se snažit sem dát zprávu s přesným místem pro "opozdilce", ale pro ostatní snažte se přijít nějak včas na ten Opatov.
V úterý to probereme a nějak to s tim financováním musíme vymyslet. Sice mám do kapsy taky hluboko (kdo ne), ale pokusím se alespoň trošku pomoct. Doufám, že se někdo s podporou přidá a příští pátek bys eventuelně mohl microvlnit. Už jsi jako AP dlouho očekávaný.... Což?