Pokud se vám to zdá málo času, tak - podle vývoje se to kdyžtak posune, ale potom možná zase nebude dost času na hlasy a nakonec budeme stejně mít tak 15 hlasů - a i tak, v tomhle threadu mluví tak pět lidí, takže mám pocit, že ostatním je to jedno, anebo jim je logo ukradené - chcou SÍ?, takže se nechme překvapit (do toho pátku nemusím mít nutně úplně vyladěne verze ve vysokém rozlišení, ale měly by to být finály, které se jen drobně doladí, vyhladí...). Logo v HiQulaity potřebuju tak do čtvrtka před schůzkou, aby se tam mohlo vc elé své kráse představit :-)
A kdyz jsme u toho loga, tak ta dolni lista s napisem OSTRAVA, kterou pak prekryva CZ FREE NET, proste mi to dole ( v rozich prijde tak nejak rozhozene...)
Neee, tak jsem to nemyslel, to logo, jen takhle jak se to zmensilo, tak jsem si toho vsimnul. Je to i ve velkem, asi to tak chtel, no mozna by to Ostrava nemuselo byt v liste a mohlo by byt jeste trosku vetsi :-))))))
Ok, tak já bych to už nechal tak - prozatím nemám žádné nové návrhy, takže počkáme do toho pátku (ale spíše až do pondělka, ten pátek je fakt moc šíbeniční termín) a potom se uvidí, pokud nepřijde žádný konkrétní návrh, tak doporučuji přijmout Draculovy návrhy - logo není všechno a žádné se nebude líbit všem, ale to snad přežijete ne?
Pokud přijde nějaký návrh, tak jsem připraven v pondělí (možná neděle) spustit hlasování na webu czfree.vsb.cz (jen regnutí členové, každý max. jednou).
V pátek před schůzkou tak bude známo nové logo a na schůzce pod ním již můžeme vystupovat.