2 PETRIK: no me se zda ze se k tomu tady uz nikdo nema. asi to bude chtit to znovu prehodnotit. Nazacatku tu kazdej chtel stozar(6m prihradak) k FCI. Tak jsem ho sehnal a co, mam si ho nechat na zahradi? No asi ho strelim nekomu, kdo ho bude potrebovat.
Jsem stale ochoten se do toho zapojit a ne jen koukat, ale jaksi na pripojeni potrebujeme nekoho na ktereho vsichni uvidi a on uvidi smerem na centrum na pripojeni.
Ten prihradovy stozar ma jeste jednu vyhodu - muzeme na nej dat antenu a pres ni se konecne pripojit na ten Heaven. Heaven ma ted o dost lepsi spoj na TGNET - jenom pres K2. V pripade, ze k tomu bude pouzit tak jsem ochoten se financne podilet na vybudovani AP FCI. Ted uz to chce opravdu neco delat.
To Frogale: To ADSL jsme vzdali - ta linka by krome nas na tom nodu byla sdilena jeste s 50ti lidma na ty ustredne - to je fakt smelina. P.s. Ta nabidka tu uz ve foru byla, ale jedine co z ni ted plati je pripojeni bez konektivity.
Budeme muset svolat dalsi sraz, sehnat co nejvic lidi a penez, protoze jediny na cem to ted stoji a pada jsou prachy...
Ahoj,
včera jsem se zaregistroval a rád bych se nějak zapojil. Mohl by mi nekdo poslat takový základní info (jak se přímo zapojit na Jižňáku, čím můžu pomoct, jestli je nezbytný umístit anténu na střechu nebo stačí na balkón, na kolik by mě to tak přišlo (FAQ jsem četl), apod.). Bydlím V Půčelí 1655 (barák u kruháku, mám přímou viditelnost na miua, chodovNet). Asi by bylo nejsnažší, kdybych dorazil na sraz.