No, vzhledem k tomu, ze jsem vysokou skolu take vystudoval, a ze diplomka nebyla jedina teoreticka prace, kterou jsem napsal (napsal, ne "opsal" - napr. z moji diplomky vychazeli dalsi teoretici jeste dost dlouho :-)), tak ja vim _zcela presne_, "vo co go" ... a to i s temi "vyzkumy" :-))
Jenze vis, proc mam ted v podpisu "University od Life"? :-))
Ale opravdu je velky rozdil mezi tim, co stat "dava" (resp. prerozdeluje) v ramci vzdelavani - a tim, co ti nekdo (kdo se tim zivi) dopravi az _domu_. Je to tak se vsim ... taky mas doma pocitac od univerzity nebo sis ho koupil? :-)
Zdravim a zase otravuju,
jeste mi vsichni ani nestacily odpovedet ohledne dotazu na sdileni adsl,a je tady nova zprava,svete div ale CTc zavedl hot-spot v Susici,je to na benzince,zatim bezplatne,na jak dlouho,sami nevi,takze mne napadlo pripojit na nej ten nas barak,
vzdalenost je asi 1500m mozna o neco vic,ta benzinka je v doliku a barak nahore,co vy na to,dalo by se to provest?
je mi jasny ze to telekom nebude mit furt zadara,aby pak nechteli moc penez,neebo se jich mame zeptatanebo to myslej tak,ze pri tankovani skouknu mejly a eroticka fota sousedky na siti,taky by mne zajimalo technicky reseni,diky za rady!!!