Já rozhodně stavím, ale protože na Hrnčíře přijde řada později
tak spíš čekám. Stějně ale mám připravenej server s kartou linuxem
a super ventilací aby se mi můj tučňák v létě na půdě neupekl.
Anténu koupím až vy začnete montovat svoje.
Můžete mi sem napsat zhruba v jakém stádiu je lokál na JM?
já vůbec nemám představu, myslím že nás kdo má WIFI kartu moc není.:(
Ahoj,
vim ze se tady momentalne resi problemy trochu jine oblasti (AP u FCIho), presto chci oznamit ze jsme se dohodli s Tondou (McGywerem) ze do 14 dnu postavime moje AP, kde nasdilim ADSL konektivitu tak , ze 64 garantovana prijde na 500 mesicne.
Muzu pripojit jeste 4 lidi, mate nekdo zajem? Spocital jsem naklady na vybudovani ap+ pripojovaci poplatek a vyslo mi ze vstupni poplatek na AP Chodovnet je 1400 kc pri 5ti lidech. Pripadnym zajemcum presne vyuctuju co v tech 1400 je zapocitano.
topic
Cau,
uz jsem tu zas a mam neco noveho :-) Podarilo se mi sehnat firmu co prodava vyrazeny stozar. je to 18x 3m prihradoviny. Podrobnejsi info budu vedet vecer. Co je dulezity, ze kus bude stat asi 700,-. Trosku nevyhoda je, ze daj prednost nekomu kdo koupi vse. Takze to dam asi tady do bazaru, at se prihlasi i dalsi zajemci.
Vcera mi dorazila 8dB vsesmerova antena za 890 i s postovnym, takze az Fci koupi kartu, nic nebrani ve zprovozneni AP Fci! Koukal jsem se dovnitr te anteny a je tam takova tenka ohebna vec, na ktere jsou prilepene tenke plisky, vypada to dost neverohodne, ale pry to v Brne jede mnoha lidem a ke vsi spokojenosti, tak uvidime.
To all: Pripojeni bez konektivity vyhledove mozne bude, ale zatim to vypada ze nebude ani to s konektivitou, nejsou lidi... Zatim jsme 2,co do toho jdou na 100 procent, ale chtelo by to cca 5 lidi.
Moje nabidka stale plati, jen jsem ji vylepsil... Vstupni poplatek je urcen na 1000 kc.
Naposledy upravil topic 16.03.2003 v 19:19
16.03.2003 v 19:15
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38