Tohle je můj poslední příspěvek než tebe i celý tento thread umístím do svého ignorelistu. Takže popořadě.
1. Prvotní urážky jsi se samozřejmě dopustil ty, přirovnáním CZFree k letadlu. A ty jsi použil přímo toto slovo (!), které jednoznačně ozančuje podvodnou pyramidovou hru. Proti tomuto slovu jsem se taky ohrazoval, protože hluboce uráží mě i všechno to, co jsem pro CZF dosud udělal (zatímco osolovení "ty vole" pokládám spíš za běžnou jadrnou hovorovou konstantu).
2. Dosud jsi fakticky neuvedl platný příklad toho, v čem že se má CZF podobat jakékoliv formě MLM (a? už legální nebo nelegální). A to prostě proto, že žádná podobnost neexistuje.
3. Tvoje teorie charitativních gatewaí ti neberu, ale prostě to tak nefunguje, což ostatně časem taky zjistíš.
4. to, že mě obviňuješ ze lží mě nechává celkem klidným, ostatně každý si může ten thread přečíst od začátku a udělat si obrázek, kdo tu ve skutečnosti mlží a překrucuje fakta. Doufám jen, že nebudeš natolik zbabělý, aby ses snažil vylepšit si obraz editací svých starých zpráv.
5. stejný obrázek si každý může udělat o tom, kdo by měl věnovat svůj čas studiem kodexů slušného chování. Tady se celkem splést nejde, když z každého řádku grafomanského výplodu plného velkých různobarevných písem přímo čouhá ironizující podtext naznačující, že oponent je nesvéprávný idiot.
A tak bych mohl pokračovat, ale nebudu. Už jsem s tebou toho času ztratil víc než dost.
Podle me by mel mit pravo pripojit se uplne kazdy. Co se tyce problemovych jedincu, tak jak bylo receno vyse, neni problem je odpojit. Za co bych se ale primlouval, je nekomercni vyuziti site (resp. jeji pripojeni k internetu firmami, ktere z toho chteji mit profit)...
Priklad:
Je firma, ktera zjisti, ze CZFree je pro ni vyhodna volba pristupu k Internetu "zadarmo". Pripoji se a tezi z cele site a neinvestuje ani korunu, kdezto lide, kteri se na stavbe cele site podileli ji musi "zivit".
Podle me bych takoveto pocinani zpoplatnil jakymsi prispevkem do spolecne pokladny, ktery by nemusel byt vysoky, spise symbolicky.
U nas v Brne kamarad vymyslel docela solidni reseni. Sice primo nesouvisi s CZFree, jako takovou, ale ma to neco do sebe. Kazdy uzivatel se muze na vlastni naklady a svepomoci pripojit k siti, ale co lide, kteri na to nemaji cas a chteli by take pripojeni bez zadneho lezeni po strese??? Proto zalozil jiz vyse zmineny kamarad firmu na instalaci zarizeni pro bezdratove site. Nemusi se jednat o sit CZFree, ale kazdemu, kdo chce spojeni odnekud nekam (treba do CZFree), zaridi pripojku za naky instalacni poplatek a cenu zarizeni, popripade mu zarizeni pronajme. Pro mnoho lidi je to lukrativni nabidka, nezasahuje to neziskove podstaty CZFree a pro firmu je to kvalitni bussiness.
Mozna me tedkon poplivete, ze se snazim z toho tezit penize, ale opravdu sou taci, kdo si za pripojeni radsi zaplati, nez aby lezli po strese. Zkuste se nad tim v Praze taky zamyslet, treba to vyresi vas problem pripojovani clenu.....