Jasne, chci te videt,jak prinutis pocitac, aby bootoval z wifi sitovky. Ha ha, to bys leda musel na ten motherboard naflashovat misto BIOSu linux, i to se da udelat, ale to to problem
Nerikam ze se mi bootovani ze site nelibi, prave naopak , akorat se mi zda pro router nevhodne. Je treba si uvedomovat, ze rebootovat se sice bude treba jednou za mesic, ale ne kdy si clovek usmysli, ale kdy si usmysli rozvodne zavody a vypnou proud, pripadne kdy si usmysli HW pocitace a resetator ho umravni. Reseni by to bylo pro firmy, ktere maji treba fileserver s UPSkou a nejlepe zalohovany, pak se klidne z nej routery bootovat muzou. Ale pro potreby amaterske site je to trochu kanon na vrabce.
Na druhou stranu kazdy si to muze udelat jak chce, v tom je to kouzlo otevrenosti
sorry, ze zase budu za debila, ale FAQ fakt nepomaha:
chci nainstalovat unwired, ale img ma vice nez 1.44MB. ve win ho na fdd nemuzu dostat - ani s hd-copy, poslednich par sektoru proste nezapise a nahlasi chybu (snad neni treba jeste pred hd-copy spustit ve win nejakou utilitu - nikde jsem nic podobneho necetl)
Na linux zase nedostanu img soubor, protoze linuxovy 'pocitac' neni pripojeny k siti a ma jenom fdd mechaniku ... takze 1.5MB zip s img na nej nedostanu ...
Ac se mnohde pise o 1.44 distribuci unwired, tak jsem ji ani na sourceforge.net nenasel.
(media jsou uplne nova, fdd mechanik jsem zkousel vice, nic obstarozniho)