Vlajo, kdyz uz pises o nezajmu udrzovat komunitu, bud prosim konkretni.
Za ukoncenim stoji zcela laxni a sabotujici pristup ze strany AP Bubakk. AP Arnarfjall byl celou dobu aktivne spravovan, v dome bydli shodou okolonsti nekolik najemniku, kteri se spravou siti zivi...
Po wanthalfovi prebrany HW je v dobre kondici a vydrzel by jiste jeste nekolik zim. (dobra prace wanthalfe!).
Kazdopadne s datem 30.9. jako s terminem ukonceni pocitam.
Tak tak. Odpojení Bubakka a konektivity nic neznamená. Pořád tam byl ještě link na ZPNet a dál do CZFree.netu, ne? A i kdyby se všichni klienti odpojili, AP může běžet dál... pokud by to tedy mělo pro někoho smysl... :-)
Jinak, já už jsem asi 2 roky stabilně v ČR a bydlím za rohem. Jenže zcela mimo dosah antén, takže jsem odkázán na sídlištní konektivitu UPC (která mě svou zdražovací politikou pěkně štve :-E).
(Ale že ten hardware pořád po těch letech drží mě taky fascinuje. Předpokládám, že ani software jste výrazně neměnili...?)
hledám ISP na ulici U krčské vodárny - těsně vedle kostela - viditelnost dobrá směr Krč - Tomayerova nemocnice a Libuš - je to ale daleko přez údolí a bojím se výpadků v dešti.. Má někdo dobrý signál a dobré připojení? Něco, co nepadá a je srovnatelné aspoň s ADSL 12 Mb?
Díky za nabídky - preferuji WIFI 2,4 b/g - mám Yagynu, ale chci tam dát síto Orinoko Yagy cca 17 db.. nebo adekvátní.. AP režim klient mám D-Link nebo A-Data, nebo ještě něco podobného..