Měl bych nápad na drobné vylepšení zasílaných fotek výhledů. Nešlo by na těch pohledech dopsat minimálně nad dva až tři body z výhledu ulici a číslo domu kde tyto body jsou ? Líp se v tom bude orientovat, přece jenom město z tehlete perspektivy vypadá úplně jinak. Také bych se přimlouval, aby se u fotek provedl výřez tak, aby třetinu fotky nezabírala obloha. Ulehčí to nám modemistům.
fajn, jenze v te mape chybi prakticky cela Dubina a taky podstatna cast Vyskovic. neslo by s tim neco udelat? nevlezu se na mapu a urcite nebudu sam...
ja to tak na svych fotkach mam a jeste bych navrhoval jedno, v podrobne mape oznacit smery vyhledu a take oznacit baraky, ktere stini....rsavovi jsem fotky uz takove fotky poslal, ale na webu nejsou...skoda....
Nemyslim Vas co jste mimo mapu...ale treba centrum...apod.
Jinak - snad by prozatim bylo mozne, aby Vy co jste mimo mapu umistili sve znacky na okraj mapy co nejblize sve ulici, obvodu a v info popsali kde se bod nachazi.
Pokud si své fotky umístíte jinde = nepošlete mi je, je to jen dobře (nemám s tím práci). U mě prozatím náhledy nejsou, protože kdybych to měl dělat vždy ručně (a třeba i přes ACDSee), tak bych to nestíhal - navíc to dělám většinou přes rychlý net ve škole, takže mi tu chybí potřebný software, často i počítač stoji za prd.
Mám v plánu ty náhledy udělat - automaticky je přes PHP generovat.
Pokud někdo dodá i mapu se směry, případně k fotkám přiloží soubor index.html, kde budou popisy a případně i náhledy, budu taky jenom rád.
Soubory jsem schopen přijmout v téměř jakémkoliv formátu, ale posílejte je raději zabalené - nejlépe .zip, poradím si však i s .rar, případně s nějakými linuxovými .tar.gz
Pokud vám cybí v mapě linky na fotky, počkejte na mapu2 (momentálně na mapě nepracuji - práce byly asi do pondělka přerušeny - pracuji na jiném skriptu o který mě požádal Shake).
Pokud by někdo přece jen v mapě chtěl odkaz na fotky, může ho tam klidně napsat v HTML do popisu uzlu (příklad pro ne tak zkušené):
Uzel je umístě na....
fotky najdete <a href=http://czfree.vsb.cz/files/fotky-neco/ > ZDE</a>
Nezaručuji však, že budu občas přejmenovávat adresáře s fotkami...
-----------
Souhlasím z draculou - kdo je v takovém místě, že už není na mapě, ale zase není několik km mimo, může si NODE přidat na okraj mapy a do popisu připsat kde je, případně vložit do popisu odkaz třeba na mapy.atlas.cz a? si jeho polohu ostatní mohou najít
Mapa samotna je fajn, pokud se ji chystate zvetsit tim lepe :-) Jde ale treba o to, ze cely mapovy system by mohl byt trosku USER FRIENDLY. Treba ja jsem si dal na mapu svuj bod, kdyz na nej kliknu, otevre se mi dalsi okno s popiskem a kdyz kliknu na odkaz v tomto popisu, stranka se pak do nej otevre. Neslo by to treba vyresit pomoci frejmu? Tak abych nemusel otevirat 3 nezavisle stranky? Kdyby byla vlevo nahore mapa, ve sloupecku vedle ni se zobrazovaly informace o uzlech a pod tim se otevirala vzdycky stranka s fotkama a jinyma informacema o uzlu vypadalo by to mnohem lepe a orientace v informacich ba nebyla zas tak spatna...
Jo, máš pravdu, tohle mi jaksi nedošlo. V nové mapě - až bude hotová to bude vyřešeno jinak - žádné vyskakovací okna ani nic podobného - jak jsem zjistil, nebylo to nejlepší řešení