tumič
Newbie
|
hlasuju pro "Kamarády zakladatelů sí?e" |
Příspěvek č. 67 |
Podle mejch čerstvejch zkušeností totiž nikdo jinej nemá šanci, neb se s nim nikdo z lidí, co CZFree řidej, dá-li se to tak nazvat, nehodlá bavit.
Těžko pak budu investovat tisíce do něčeho, o čem nemám ponětí, jestli to bude vůbec fungovat. Uvažoval jsem(uvažuju) o připojení k CZFree a protože mi jde víceméně o sí? jako takovou, chtěl jsem zřídit i AP. Když jsem kontaktoval lidi z okolí, tak to někdo přeposlal Deuovi a ten mi poslal PMko, že mi s výstavbou pomůže, leč již dlouho se nic neděje a Deu na moje zprávy už nereaguje. No nic, zkusil bych to někde jinde, ale na moje prosby ve fóru o něčí pomoc s změřenim signálu taktéž nikdo nereaguje, a koupit si kartu a anténu a pak zistit, že u mě neni signál je na můj vkus moc drahá sranda...
Z celý týhle anabáze pro mě vyplívá, že pokuď neznáte osobně někoho, kdo je v CZFree aktivně zapojenej (nemyslim teď ti tisíce bodů, který jenom čekaj až je někdo zadarmo připojí na internet), tak nemáte šanci se za rozumný náklady do CZFree připojit.
P.S: Jenom ještě upozornim, že nejsem nějakej úplnej počítačovej ignorant: mám zkušenosti s programovánim, LINUXEM i klasickejma sí?ema a studuju FEL, jenom nemám žádný zkušenosti s WiFi.
|