Diky,
jsem rad ze jsem prvni v poradi. Je mi jasne ze to je tezke vyladit AP a proto ani zadnou zast necitim, proste az budete mit volno, tam mi prosim napiste a ja se rad pripojim. Pokud budete s necim chtit pomoci a bude to v mych silach, rad to udelam
Pripojuji se k dikum
Dalsi krok ktery nas ceka na AP je nastaveni alspon minimalniho QOS ... ja osobne jsem pro sfq ...
Bohuzel mam pocit ze musime prekompilovat kernel ...
Ahoj cupy,
je tady jedna moznost, zejtra odpoledne budu mit doma rozbocovac a ten by jsme mohli vyzkouset.
Co je potreba pro test:
strana ZP: rozbocovac( utlum 2dB), antena ( plechovka?)
strana Kavky: karta,antena
Jeste se musime domluvit s komunytou, jestli nebudou mit nic proti, na AP je uz 12 lidi, coz je dost. Dale uvidime, jak dopadne test na strane jiz pripojenych - jak se jim to projevi na sile signalu.
komunita ne komunyta
pardon :-) , i/y mam velice rad a uz od mala je to muj konicek, vzdycky nekoho dostanu, ale buduzel to nedelam naschval ;-(.
diky Stay D
Akorat mi dela starost ten signal. To, ze na MMDS antene na 1km mame signal -80dB svedci o nejakem hodne osklivem zaruseni, nebo jinych problemech podobneho druhu. Jsem zvedav, jak se za techto podminek bude jeste delit signal ...
Mimochodem, WEB je skvelej, diky! Jen bych se primluvil za realizaci monitoru vuci jednotlivym klientum (jako nam), pokud to jde nejak rozumne pridat. Nemyslim kdo kam a co ;-), ale jen kdo, kdy a nakolik co vytezuje, abysme lepe nalezli slaba mista a mohli resit problemy tam, kde jsou. Samozrejme nejsem uchyl, co by chtel poradat hon na "hrisniky", taky mam rad svoje soukromi, takze chapu, ze je to na hrane pragmatiky a respektu k soukromi. Aspon za sebe mohu prohlasit, ze nemam sklony vyvozovat z veci nejake ukvapene zavery. Pokud nekdo z vas ma, tak to ovsem radsi nedelejte ;-)!
Jo, a jeste ten problemecek soukromi z jine strany ... ale o tom uz jste urcite mluvili jinde ...