Ahoj,
je videt, ze to mas dobre promyslene. Prosim, udelej takovou aplikaci, to jest navrhni formular, kterym by se to postovalo, udelej vhodne tabulky v SQL, priprav user management a system pristupovych prav a vytvor email notifikaci pri zmene databaze.
Az to budes mit hotove, tak mi prosim posli PM, dam ti misto na webu kde to bude moct jet.
Jeste jednou ti dekuji a tesim se na peknou a kvalitni aplikaci.
a) * proc je dobre, ze neni verejna lama-friendly mapa tras, se detailne probira jinade
* mereni odezvy na ruzych trasach, prutok pres ruzne sitove iface etc je na tech NODE, kde to nekdo udelal. Jeslti napises nejakou aplikaci, ktera to bude pro ucely CZF delat nejak vychytane a jednotne, jiste Te budou mnozi vychvalovat
b) doporucoval bych opacny postup tedy NEJDRIV si postavit NODE, ziskat zkusennosti s tim, co obnasi jeho stavba a provoz a teprve POTOM vymyslet nejaka kriteria hodnoceni....
a) zatim neni nikdo, kdo by to udelal. udelas-li to, bude to velka zasluha.
b) zatim neni nikdo, kdo by to delal a mam takovy pocit, ze by tato osoba byla zanedlouho spolecensky velice neoblibena. Krom toho mi prijde daleko jednodussi tomu cloveku napsat email a zeptat se ho, jakou masinu doma ma a jaky je jeho ping.