Jednu vec jsem na resetatoru nepochopil: k cemu je dobra ta resetovaci sekvence napr 3, 5 a 10 minut? Neni lepsi a hlavne jednodussi nastavit pevnou dobu, po ktere se reset sepne? Mam napr router, ktery mi se starym diskem startuje asi 6 minut, coz by mi reset po 3 minutach utnul v pulce bootovani. Potreboval bych neco, co by system resetovalo napr po 10 minutach, pokud nedostane signal na seriovem portu (nebo jinym zpusobem).
Pripravuji novou jiz treti revizi resetatoru, vyresi se problem s deskami, ktere pri inicializaci nahodne vyslou zakmit na seriovy port, dale to bude umet pockat, az se korektne shutdownuje system pri rebootu a bude to umet nacist ze serioveho portu uzivatelskou sekvenci kterou ma interpretovat. Puvodni vstup ze seriaku bude vyuzit pro mozne resetovani pomoci mobnilniho telefonu (pripojenim sluchatka). Reseyttator je uz polosmd, usetri se misto a prace se strihanim nozicek bouku, na horni strane bude manual. Ted resim jestli tam davat relatko pro vypinani napajeni externich zarizeni treba hw ap...