Mno ode me to asi nepujde. Na tebe nedostrelim. Jo pres Jenika by to proslo, to musite ale proverit mezi sebou jestli vam jede signal. Ja ti klidne konektivitu postim.
Po včerejším čučení dalekohledem z jenikova balkónu, mi to tak nemožné nepřijde. (Ale je fakt, že když nás to napadlo, už byla tma a tak si nejsem úplně jist).;o)
Já dost vsázím na to, že s 24 si to z toho vzduchu vycucnu a taky to s ní dostříknu zpátky. Teď jsem zkoušel měření D-Linku přes looping tool, selektivita je velice dobrá a vysílací výkon rovněž dostatečný, tak doufám.
Caute lidi, rad bych se pripojil, ale bohuzel nejsem primo z Kladna. Tak bych se zeptal, jestli nekdo z vas, kdo jste z Krocehlav, nemate primou viditelnost na Velke Pritocno. Konkretne na domy, ktere se nachazeji u silnice vedouci z VP smerem na Kozovku. Jsou to vlaste baraky hned za prumyslovou zonou, takze pokud nekdo dohlidne na Celesticu nebo Showu, mel by ty domy videt bez problemu.
dal jsem se na tu mapu, jak tu na ni byl odkaz, ale rekl bych ze se moc neaktualizuje? jak bys se mohl pripojit? dneska jsem tu poprve, vypada to skutecne moc zajimave!
Prima vyditelnost by mela byt v kazdem pripade. Da se uvazovat i o odrazech, ale spise s tim nepocitej,
A co potrebujes za HW? Mame dobre zkusennosti s HW AP Edimax za 5000,- s dph. Da se prepnout do klient modu. Ale zatim se nam to nepodarilo rozchodit proti Zcomax 626 na Hostapu jako AP. Takze musis si zjistit na koho vidis a podle toho se zaridit.
Dej vedet, kde bydlis a ja ti s vyberem pomuzu.
Nebo prijd 13.3. v 19.00 do Harlekynu, budou se tam resit otazky budoucnosti klfree. Sleduj ale konferenci na Kladne, budou tam urcite jeste upresneni.