Jsem z ujezda tady je uz jeden node, ale ten vysila signal smerem na kampu a stare mesto a jsme domluveni predbezne na tom ze bych se snazil pokryt druhou cast "kruhu tj zborovskou nabrezi a tak"
Pokud jsi necetl predchozi posty a vybiras jenom casti znich a na ty pak reagujes tak se tenhle flamewar vede snadno, nebudu se opakovat, chtel jsem jenom rict ze si myslim, ze to jde a je zbytecny se tu na nekoho vytahovat jak je hloupej a jak nema poneti o cem to je. ja ty veci vubec nezesmesnujum, ja jenom rikam, ze to je velmi slozity a nepratlesky vuci uzivatelil. A sekretarka nejsem a nesrovnavej mne s ni. Nevim co ty delas ty, ale ja jsem pocitace nikde a nikdy nestudoval, vsechny moje znalosti pochazej z totalniho samovzdelani. Kromne toho jsem nerikal ze CZfree ovej router je otazka tri kliku mysi, rekl jsem, ze lze pomerne snadno v winXP nastavit "routovani nebo rikejme tomu treba bridge, ktery umozni predavani dat mezi ruznymi sitovymi pripojenimi.
A jeste bych rad poznamenal jednu vec, kdyz jsem o CZFree slysel poprve, tak to bylo v zavinaci, kde Deu proklamoval to, ze CZfree je sit, lidi, kteri se timhle zpusobem dostavaji k technologii a uci se ji pouzivat a rozsiruji si tak svoje znalosti a vedomosti (krome spousty jinych veci, se kterymi nelze nez souhlasit. Takze to tak bud neni, nebo je ten okruh lidi co maji mit k tomuhle prostredku pristup omezen high-end znalosti problematiky, coz asi neni ta prava cesta. Tj jak ma nekdo neco zjistit, kdyz mu vysvetlis, pokud vsemu a hned nerozumis tak se do niceho ani nepoustej, to bysme byli za chvili sekretarky vsichni. Krome toho jak uz jsem psal, je zbytecny delat z druheho cloveka blbce jenom proto ze nevinm jak funguje dynamicky router, ty zas nevis nic o Regulaci genove exprese, a ja ti taky nevysvetlim, ze si kvuli tomu pekej hlupak. Tim bych rad tenhle flamewar prohlasil za uzavrenej alespon z me strany
1. Uz me to opravdu nebavi, ja jsem nerekl nic o ospf ja jsem to myslel na linux jako celek.
2. Co se tyce pouziti windowsovyho routovani pro CZfree, tak jsem celou tou diskuzi chtel jenom rict, ze pro to abys treba jenom pripojil druhej pocitac doa pres CZFree na Inet to staci, a (tim nemyslim avizovane budovani AP).