Vzhledem k novemu narizeni CTU jsem uz prestal verit v brzke pripojeni do CZFree. Pokud mi Skynet povoli tu DSL linku nasdilet, tak ji proste objednam a pres wifi pripojim par lidi. Kdo z oblasti kterou bych podle noveho predpisu mohl pokryt mate zajem , tak me kontaktujte.
02.03.2003 v 18:40
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Jo a jeste jednu vec... zkousheli jste se pripichnout na Casablancu ? Z bodu f-jizak asi na nej vidim... je to sice daleko, ale muzeme to zkusit s 24dbi sitem
Kdo ma cas a ma poruce Netstumbler nebo Kismet ?
Z casablancy se pak dal muzeme roztrousit bud na jarow (kde se zacina linka do hostivare) nebo eventuelne se tu jeste planuje jedna cesta pres Zizkov (olsanka, tunnel point a dal mozna 48micka nebo nejak pres vitkov do apla)
FRODO: no precti si forum a najdes tam vysledky mereni. Tam bys zjistil ze heaven byl s poradnym sitem docela spatnej (13dB zisk?), presny informace ma Topic, namerena data ti rad posle. To ze se tu ohanis zkratkama je pekny, ale jestli chces aby se to tu hejblo tak muzes udelat toto:
sehnat 2 karty a dve poradny sita abychom mohli zkusit testovaci spoj na heaven nebo i kdyz velmi nepravdepodobne na Jima.
Jasne, ale bude to chvilku trvat - napis mi pls zatim tvuj mail, budu je muset fsecky exportovat a ruco upravit. P.s. netstumbler pro linux neexistuje ?
Mel by se toho nekdo ujmout. Usporadat sraz, na nem vybrat nejaky penize, zaridit koupi dvou karet (asi Z-Comaxy) a dvou sit (paraboly jsou straaasne drahy?)... to je podle meho zaklad...
Kdo by se ujal koordinace?
ja si myslim ze spousta lidi se boji toho ze da prachy na neco co nepojede. uplne nejlepsi by bylo si to aspon na par dnu pujcit a nechat chvili bezet. Dalsi vec je kam tu antenu dat, protoze jak jsem zde z konference vycetl, tak myslim ze DROBKOVI nenechaj dat antenu na strechu a aby ji mel na chodbe za oknem je dost drsny. FCI tim smerem (do centra) nevidi.
04.03.2003 v 21:37
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Co takhle aby kazdy dal pomerne malou sumu (cca 200kc)
Ale musel by to dat kazdy.. tim by se usetrilo na potrebne veci...
A prekecat Drobka, aby konecne sel za domovnikem ci primo za druzstvem a oficialne je pozadal o povoleni dvou anten na strese. Jsou to jenom lidi a ta strecha neni jejich ale vsech...