chtel bych vybudovat "malou" komunitni siit na technologii Wi-Fi s pozdejsi moznosti pripojeni do Internetu. Mohl by mi nekdo poradit, kde by se dal pujcit odpovidajici hardware v Ostrave pro vyzkouseni. Jednalo by se predevsim o vsesmerovku a min. 3 karty Z-COM XI 626 (jedna z toho jako APcko). Komunitni sit by se skladala z jednoho APcka a 10 klientu v male vesnici. Uz jsem sehnal 5 nadsencu a dalsich 5 vahajicich.
Omlouvam se, jestli jsem se netrefil s tematem do spravne sekce, ale nazev se mne zdal odpovidajici.
Diky za informace, ktere mne priblizi memu cili.
Janca prodava jen silarinu, prip. telekom. techniku nf (sdelovaci kabely). Pokud chces koax od anteny, jeste tady kousek mam, konektory se daji sehnat v GME. kdyz tak se ozvi kolik toho potrebujes
jo, to mas pravdu, ale nemaj je skladem, jen pokud vis presne co chces, a kdo to vyrabi (Saltek) tak si to lze objednat. mam u nich 8% slevu, pokud chcete usetrit (ja vim, nic moc).
Zkuste se poptat v Porube na Hlavni tride v obchodu Elektro-radio materialy, jsou tam skveli a ochotni lidi, s kteryma se da normalne domluvit. Kdyz mi napisete co presne chcete tak se tam pujdu poptat.